притисни ентер »

Суперсоничниот авион Х-59 помина два клучни теста пред првиот лет
Суперсоничниот авион Х-59 помина два клучни теста пред првиот лет

Суперсоничниот авион Х-59 помина два клучни теста пред првиот лет

Суперсоничниот авион на НАСА Х-59 помина два клучни теста и сега е чекор поблиску до првиот лет. X-59 е заеднички проект на НАСА и компанијата Lockheed Martin кој добро напредува, а авионот е дизајниран да создаде потивок звучен удар за да може суперсоничниот авион да ја достигне брзината на звукот додека лета над населени места. Еден од проблемите

Суперсоничниот авион Х-59 помина два клучни теста пред првиот лет

Суперсоничниот авион Х-59 помина два клучни теста пред првиот лет

Суперсоничниот авион на НАСА Х-59 помина два клучни теста и сега е чекор поблиску до првиот лет. X-59 е заеднички проект на НАСА и компанијата Lockheed Martin кој добро напредува, а авионот е дизајниран да создаде потивок звучен удар за да може суперсоничниот авион да ја достигне брзината на звукот додека лета над населени места. Еден од проблемите

Суперсоничниот авион Х-59 помина два клучни теста пред првиот лет

Суперсоничниот авион Х-59 помина два клучни теста пред првиот лет

Суперсоничниот авион на НАСА Х-59 помина два клучни теста и сега е чекор поблиску до првиот лет. X-59 е заеднички проект на НАСА и компанијата Lockheed Martin кој добро напредува,… Текстот ВИДЕО: Суперсоничниот авион Х-59 помина два клучни теста пред првиот лет е превземен од USB.mk . The post ВИДЕО: Суперсоничниот авион Х-59 помина два клучни теста

Суперсоничниот авион X-59 помина два клучни теста пред првиот лет

Суперсоничниот авион X-59 помина два клучни теста пред првиот лет

Суперсоничниот авион на НАСА Х-59 помина два клучни теста и сега е чекор поблиску до првиот лет. X-59 е заеднички проект на НАСА и компанијата Lockheed Martin што добро напредува, а авионот е дизајниран да создаде потивок звучен излив за да може суперсоничниот авион да ја достигне брзината на звукот додека лета над населени места. Еден од проблемите