притисни ентер »

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот
Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика. Ова го констатира градоначалникот Златко Марин при денешниот увид, при што најави реконструкција на сите паркинзи и сервисни улици и тротоари

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика. Ова го констатира градоначалникот Златко Марин при денешниот увид, при што најави реконструкција на сите паркинзи и сервисни улици и тротоари

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика. Ова го констатира градоначалникот Златко Марин при денешниот увид, при што најави реконструкција на сите паркинзи и сервисни улици и тротоари

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика, констатира градоначалникот Златко Марин. Скопје, 15 септември 2020 (МИА) – Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот

Голема реконструкција на паркинзите во Аеродром

Голема реконструкција на паркинзите во Аеродром

Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика. Ова го констатира градоначалникот Златко Марин при денешниот увид, при што најави реконструкција на сите паркинзи и сервисни улици и тротоари

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Скопје, 15 септември 2020 () – Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика, констатира градоначалникот Златко Марин. При денешниот увид, Марин најави реконструкција на сите паркинзи и