притисни ентер »

Зелен Ахмет – Blerte Ameti
Зелен Ахмет – Blerte Ameti

Зелен Ахмет – Blerte Ameti

На Светскиот ден за заштита на животната средина, политичката партија ДУИ на чело со нивниот лидер Али Ахмети (на албански Ali Ameti) ја прославуваа својата 19 – 20 години од роденденот на партијата. Во печатените и електронски медиуми се појавуваа и пишуваа многу „спектакуларни“ претпоставки на политички изненадувања од „Албанец за градоначалник на

Ѓорѓи Илиевски : ЗЕЛЕН АХМЕТИ- BLERTE AMETI

Ѓорѓи Илиевски : ЗЕЛЕН АХМЕТИ- BLERTE AMETI

На Светскиот ден за заштита на животната средина. Политичката партија ДУИ на чело со нивниот лидер Али Ахмети (на албански Ali Ameti) ја прославуваа својата 19 – 20 години од роденденот на партијата. Во печатените и електронски медиуми се појавуваа и пишуваа многу „ спектакуларни“ претпоставки на политички изненадувања од „ албанец за градоначалник