притисни ентер »

Момчето со церебрална парализа го вози 6. ден од патот околу Македонија
Момчето со церебрална парализа го вози 6. ден од патот околу Македонија

Момчето со церебрална парализа го вози 6. ден од патот околу Македонија

Дваесет и осумгодишниот ресенчанец Васил Јанкула ја привршува маратонската тура - патот околу Македонија за 7 дена со својот трицикл, во придружба на тренерот Тони Ангеловски и без оглед на лошите временски услови Денеска 28.годишниот Васил Јанкула , момчето со церебрална парализа од Ресен за кое јавноста слушна поради неговите многубројни подвизи

Момчето со церебрална парализа го вози 6. ден од патот околу Македонија

Момчето со церебрална парализа го вози 6. ден од патот околу Македонија

Дваесет и осумгодишниот ресенчанец Васил Јанкула ја привршува маратонската тура - патот околу Македонија за 7 дена со својот трицикл, во придружба на тренерот Тони Ангеловски и без оглед на лошите временски услови Денеска 28.годишниот Васил Јанкула , момчето со церебрална парализа од Ресен за кое јавноста слушна поради неговите многубројни подвизи

Момчето со церебрална, шести ден на пат околу Македонија

Момчето со церебрална, шести ден на пат околу Македонија

Дваесет и осумгодишниот ресенчанец Васил Јанкула ја привршува маратонската тура - патот околу Македонија за 7дена со својот трицикл, во придружба на тренерот Тони Ангеловски и без оглед на лошите временски услови Денеска 28.годишниот Васил Јанкула , момчето со церебрална парализа од Ресен за кое јавноста слушна поради неговите многубројни подвизи –