притисни ентер »

Најчевска: Разбирањето на проблемот со климатските промени не е поврзан со образование или место на живеење, туку со елементарна интелигенција
Најчевска: Разбирањето на проблемот со климатските промени не е поврзан со образование или место на живеење, туку со елементарна интелигенција

Најчевска: Разбирањето на проблемот со климатските промени не е поврзан со образование или место на живеење, туку со елементарна интелигенција

Климатските промени се најголемиот предизвик со кој ќе треба да се соочи човештвото во наредните години. Само обединето човештво може да ги спаси луѓето и целата планета. Разбирањето на проблемот не е поврзан со образование или место на живеење туку со елементарна интелигенција. Секој оној кој не го разбира проблемот е со исклучително ниска интелигенција