притисни ентер »

Највисок лифт на светот: Покрај карпата до најубавиот поглед на националниот парк!
Највисок лифт на светот: Покрај карпата до најубавиот поглед на националниот парк!

Највисок лифт на светот: Покрај карпата до најубавиот поглед на националниот парк!

Стаклената кабина на туристите им нуди можност да уживаат во погледот кон прекрасната природа на националниот парк во Кина. Лифтот Бејлонг се наоѓа во Националниот парк Џанѓиаги во Кина. Ова е лифтот што достигнува најголема надморска височина во светот, на отворено, на 326 метри. Лифтот се издига покрај карпата Вулингјуан, и бидејќи страните се стаклени,

Највисокиот лифт на светот

Највисокиот лифт на светот

Лифтот Баилог (Лифт на сто змејови) се наоѓа во Националниот парк Џангџиаџие во Кина и е највисок лифт на отворено во светот, со 326 метри. Стаклената кабина им овозможува на туристите да уживаат во погледот на преубавата природа на кинескиот национален парк. Освен што е највисок, тој е и најтежок лифт на отворено. Неговата изградба траела од 1999

Највисокиот лифт на светот

Највисокиот лифт на светот

Лифтот Баилог (Лифт на сто змејови) се наоѓа во Националниот парк Џангџиаџие во Кина и е највисок лифт на отворено во светот, со 326 метри. Стаклената кабина им овозможува на туристите да уживаат во погледот на преубавата природа на кинескиот национален парк. Освен што е највисок, тој е и најтежок лифт на отворено. Неговата изградба траела од 1999

Највисокиот лифт на светот

Највисокиот лифт на светот

Лифтот Баилог (Лифт на сто змејови) се наоѓа во Националниот парк Џангџиаџие во Кина и е највисок лифт на отворено во светот, со 326 метри. Стаклената кабина им овозможува на туристите да уживаат во погледот на преубавата природа на кинескиот национален парк. Освен што е највисок, тој е и најтежок лифт на отворено. Неговата изградба траела од 1999

Највисокиот лифт на светот се наоѓа во Кина

Највисокиот лифт на светот се наоѓа во Кина

Лифтот Баилог (Лифт на сто змејови) се наоѓа во Националниот парк Џангџиаџие во Кина и е највисок лифт на отворено во светот, со 326 метри. Стаклената кабина им овозможува на туристите да уживаат во погледот на преубавата природа на кинескиот национален парк. Освен што е највисок, тој е и најтежок лифт на отворено. Неговата изградба траела од 1999

Највисокиот лифт на отворено во светот

Највисокиот лифт на отворено во светот

Лифтот Баилог (Лифт на сто змејови) се наоѓа во Националниот парк Џангџиаџие во Кина и е највисок лифт на отворено во светот, со 326 метри. Стаклената кабина им овозможува на туристите да уживаат во погледот на преубавата природа на кинескиот национален парк. Освен што е највисок, тој е и најтежок лифт на отворено. Неговата изградба траела од 1999

Највисокиот лифт на светот

Највисокиот лифт на светот

Пекинг, 9 ноември 2019 (/) – Лифтот Баилог (Лифт на сто змејови) се наоѓа во Националниот парк Џангџиаџие во Кина и е највисок лифт на отворено во светот, со 326 метри. Стаклената кабина им овозможува на туристите да уживаат во погледот на преубавата природа на кинескиот национален парк. Освен што е највисок, тој е и најтежок лифт на отворено. Неговата

Највисокиот лифт на светот е 326 метри и е во Кина

Највисокиот лифт на светот е 326 метри и е во Кина

Лифтот Баилог (Лифт на сто змејови) се наоѓа во Националниот парк Џангџиаџие во Кина и е највисок лифт на отворено во светот, со 326 метри. Стаклената кабина им овозможува на туристите да уживаат во погледот на преубавата природа на кинескиот национален парк. Освен што е највисок, тој е и најтежок лифт на отворено. Неговата изградба траела од 1999

Највисокиот лифт на светот

Највисокиот лифт на светот

Лифтот Баилог (Лифт на сто змејови) се наоѓа во Националниот парк Џангџиаџие во Кина и е највисок лифт на отворено во светот, со 326 метри.