притисни ентер »

Катерина Златановска Попова: Никогаш не заборавајте зошто сте се вљубиле во него
Катерина Златановска Попова: Никогаш не заборавајте зошто сте се вљубиле во него

Катерина Златановска Попова: Никогаш не заборавајте зошто сте се вљубиле во него

Пред 19 години на Виенскиот бал во Скопје, Тони ја запроси Катерина и ѝ ја направи вечерта која и онака е бајковита, незаборавна и не само неа, туку на сите присутни во Александар Палас таа вечер. Денеска е убав ден, а и во пресрет на Виеснкиот бал да поразговараме подетално околу запросувањето, дали очекувала или не, како реагирала во присуство на

Катерина Златановска Поповска: Никогаш не заборавајте зошто сте се вљубиле во него

Катерина Златановска Поповска: Никогаш не заборавајте зошто сте се вљубиле во него

Пред 19 години на Виенскиот бал во Скопје, Тони ја запроси Катерина и ѝ ја направи вечерта која и онака е бајковита, незаборавна и не само неа, туку на сите присутни во Александар Палас таа вечер. Денеска е убав ден, а и во пресрет на Виеснкиот бал да поразговараме подетално околу запросувањето, дали очекувала или не, како реагирала во присуство на