притисни ентер »

Виц: Македонска финта
Виц: Македонска финта

Виц: Македонска финта

Share Tweet Share Share Email Comments Еден човек отворил кафеана во Македонија. Ја крстил „Пет буриња“, но однадвор закачил само четири. Еден негов пријател му ја посочил грешката, а овој му одговорил: – Не е грешка, сè си е во ред и на место. Јас намерно ставив само 4 буриња надвор. Идејата ми е кога некој ќе забележи, да влезе внатре да ми објасни

Кафеана „Пет буриња“ (виц)

Кафеана „Пет буриња“ (виц)

Еден човек отворил кафеана во Македонија. Ја крстил „Пет буриња“, но однадвор закачил само четири. Еден негов пријател му ја посочил грешката, а овој му одговорил: – Не е грешка, се си е во ред. Јас намерно ставив само 4 буриња надвор. Идејата ми е кога некој ќе забележи, да влезе внатре да ми објасни и да види дека е убаво и евтино и така да ми стане