притисни ентер »

Кога треба да ги земаме суплементите во исхраната?
Кога треба да ги земаме суплементите во исхраната?

Кога треба да ги земаме суплементите во исхраната?

Во последно време, речиси секоја личност зема додатоци во исхраната. Photo by Diana Polekhina on Unsplash Причините се различни: недоволна изложеност на сонце, замор, проблеми со варењето, лоша концентрација, слаба кожа, коса и нокти. Она што треба да го знаеме е дека тоа секогаш треба да биде во консултација со лекар и дека треба да избегнуваме самите