притисни ентер »

Да ти кажам право сите мажи се исти…
Да ти кажам право сите мажи се исти…

Да ти кажам право сите мажи се исти…

Две плавуши на кафе: – Да ти кажам право сите мажи се исти. – А како се исти што се мажеше 5 пати? – Платите им беа различни маче!