притисни ентер »

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум, втората најголема криптовалута во светот, достигна нова рекордна вредност од 3.456,57 долари, зголемувајќи ја својата цена за околу 360 проценти од почетокот на оваа година, објави Си Ен Би Си повикувајќи се на најновите податоци на веб-страницата KoinDesk. Интересот за криптовалути забележа огромен пораст во текот на изминатата година, а

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум, втората најголема криптовалута во светот, достигна нова рекордна вредност од 3.456,57 долари, зголемувајќи ја својата цена за околу 360 проценти од почетокот на оваа година, објави Си Ен Би Си повикувајќи се на најновите податоци на веб-страницата KoinDesk. Интересот за криптовалути забележа огромен пораст во текот на изминатата година, а

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум, втората најголема криптовалута во светот, достигна нова рекордна вредност од 3.456,57 долари, зголемувајќи ја својата цена за околу 360 проценти од почетокот на оваа година, објави Си Ен Би Си повикувајќи се на најновите податоци на веб-страницата KoinDesk. Интересот за криптовалути забележа огромен пораст во текот на изминатата година, а

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум, втората најголема криптовалута во светот, достигна нова рекордна вредност од 3.456,57 долари, зголемувајќи ја својата цена за околу 360 проценти од почетокот на оваа година, објави Си Ен Би Си повикувајќи се на најновите податоци на веб-страницата KoinDesk. Интересот за криптовалути забележа огромен пораст во текот на изминатата година, а

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум, втората најголема криптовалута во светот, достигна нова рекордна вредност од 3.456,57 долари, зголемувајќи ја својата цена за околу 360 проценти од почетокот на оваа година, објави Си Ен Би Си повикувајќи се на најновите податоци на веб-страницата KoinDesk. Интересот за криптовалути забележа огромен пораст во текот на изминатата година, а

Etherium-от ја надмина вредноста од 3.000 американски долари!

Etherium-от ја надмина вредноста од 3.000 американски долари!

Криптовалутата етереум за првпат ја помина вредноста од 3.000 долари на неколку главни берзи, вклучувајќи ги Bybit, Coinbase и BitMEX. Вредноста на втората најголема криптовалута во светот денес беше околу 3.200 американски долари, што е зголемување за 11 проценти за еден ден, пишува РТ. На неделно ниво, вредноста на етереумот се искачи за 30 проценти,

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум, втората најголема криптовалута во светот, достигна нова рекордна вредност од 3.456,57 долари, зголемувајќи ја својата цена за околу 360 проценти од почетокот на оваа година, објави Си Ен Би Си повикувајќи се на најновите податоци на веб-страницата KoinDesk. Интересот за криптовалути забележа огромен пораст во текот на изминатата година, а

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум ја надмина вредноста од 3.400 долари

Етереум, втората најголема криптовалута во светот, достигна нова рекордна вредност од 3.456,57 долари, зголемувајќи ја својата цена за околу 360 проценти од почетокот на оваа година, објави Си Ен Би Си повикувајќи се на најновите податоци на веб-страницата KoinDesk. Интересот за криптовалути забележа огромен пораст во текот на изминатата година, а

Нова рекордна вредност на Етереумот

Нова рекордна вредност на Етереумот

Етереум, втората најголема криптовалута во светот, достигна нова рекордна вредност од 3.456,57 долари, зголемувајќи ја својата цена за околу 360 проценти од почетокот на оваа година, објави Си Ен Би Си повикувајќи се на најновите податоци на веб-страницата CoinDesk. Интересот за криптовалути забележа огромен пораст во текот на изминатата година, а