притисни ентер »

Стојкоски: НАД 200 ПРОЕКТИ за подобра иднина за Ѓорче Петров
Стојкоски: НАД 200 ПРОЕКТИ за подобра иднина за Ѓорче Петров

Стојкоски: НАД 200 ПРОЕКТИ за подобра иднина за Ѓорче Петров

Само неколку дена не делат од локалните избори, поминавме одлична и позитивна кампања, секој ден се среќаваме и ќе продолжиме да се среќаваме со жителите на Ѓорче Петров, нашата цел е програмата да допре до секој еден жител и да можат да ги погледнат преку над 200-те проекти кои се опфатени во нашата програма, ова денеска преку изјава за медиумите

Стојкоски ги повика жителите на Ѓорче Петров да гласаат за над 200 проекти опфатени во неговата програма

Стојкоски ги повика жителите на Ѓорче Петров да гласаат за над 200 проекти опфатени во неговата програма

Само неколку дена не делат од локалните избори, поминавме одлична и позитивна кампања, секој ден се среќаваме и ќе продолжиме да се среќаваме со жителите на Ѓорче Петров, нашата цел е програмата да допре до секој еден жител и да можат да ги погледнат преку над 200-те проекти кои се опфатени во нашата програма, ова денеска преку изјава за медиумите

Стојкоски ги повика жителите на Ѓорче Петров да гласаат за над 200-те проекти кои се опфатени во неговата програма

Стојкоски ги повика жителите на Ѓорче Петров да гласаат за над 200-те проекти кои се опфатени во неговата програма

Стојкоски ги повика жителите на Ѓорче Петров да гласаат за над 200-те проекти кои се опфатени во неговата програма Само неколку дена не делат од локалните избори, поминавме одлична и позитивна кампања, секој ден се среќаваме и ќе продолжиме да се среќаваме со жителите на Ѓорче Петров, нашата цел е програмата да допре до секој еден жител и да можат

Стојкоски на терен: Ајде сите заедно да ја создадеме новата иднина

Стојкоски на терен: Ајде сите заедно да ја создадеме новата иднина

Вечерва со пратеничката Дафина Стојаноска во посета жителите на улицата Црногорска. Одличен прием од жителите, продолжуваме, напиша кандидатот за градоначалник на Ѓорче Петров Александар Стојкоски. Денеска имавме повеќе средби во Ѓорче Петров заедно со потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ Vlado Misajlovski Ви благодариме за разговорот, топлиот прием и големата

Мисајловски  од Ѓорче Петров: Гласајте за Стојкоски за да почнат промените, да создадеме нова иднина

Мисајловски од Ѓорче Петров: Гласајте за Стојкоски за да почнат промените, да создадеме нова иднина

Од овде од Ѓорче Петров сакам да ве повикам сите да излезете и да го дадете својот глас за кандидатот за градоначалник, Александар Стојкоски кој е хуман човек, човек кој го сака Ѓорче Петров и кој има визија за модерна и урбана општина, апелираше денеска потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски. Исто така сакам да ги повикам граѓаните, додаде

Мисајловски  од Ѓорче Петров: Гласајте за Стојкоски за да почнат промените

Мисајловски од Ѓорче Петров: Гласајте за Стојкоски за да почнат промените

Човек кој го сака Ѓорче Петров и кој има визија за модерна и урбана општина, апелираше денеска потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски. Исто така сакам да ги повикам граѓаните, додаде Мисајловски,  да дадат поддршка и за листата на кандидати за советници во Советот на Ѓорче од ВМРО-ДПМНЕ,   доктор Ленче Нелоска. „Имаме кандидати за советници

ПОВЕЌЕ ОД 200 ПРОЕКТИ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ Гласајте за Стојкоски за да почнат промените, порача Мисајловски

ПОВЕЌЕ ОД 200 ПРОЕКТИ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ Гласајте за Стојкоски за да почнат промените, порача Мисајловски

Од овде од Ѓорче Петров сакам да ве повикам сите да излезете и да го дадете својот глас за кандидатот за градоначалник, Александар Стојкоски кој е хуман човек, човек кој го сака Ѓорче Петров и кој има визија за модерна и урбана општина, апелираше денеска потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски. Исто така сакам да ги повикам граѓаните, додаде