притисни ентер »

Пирели размислува да ги поедностави гумите
Пирели размислува да ги поедностави гумите

Пирели размислува да ги поедностави гумите

Многу екипи сезонава се мачат да ги довеат пневматиците во правилната оперативна температура откако италијанците воведоа гуми со 0,4 милиметри потенок гумен слој. Во Ферари сметаат дека токму поради гумите не може соодветно да ги предизвикаат Мерцедес сезонава, поради што работат на нови идеи како да донесат притисок врз тркалата за да гумите се загреат