притисни ентер »

Едноставни трикови за да ги украсите новогодишните колачи
Едноставни трикови за да ги украсите новогодишните колачи

Едноставни трикови за да ги украсите новогодишните колачи

Новогодишните колачи секогаш привлекуваат повеќе внимание ако се убаво украсени. На креативните дизајни не можат да им одолеат ни децата ни возрасните. Испечете колачи по сопствен рецепт, дајте им облик со калап, а потоа украсете ги според идеите во овие видеа – лесно и брзо. Christmas Treats 5 Ways Need holiday treats on the fly? Sleigh Christmas