притисни ентер »

Општина Кисела Вода прослави 65 години

Општина Кисела Вода прослави 65 години

Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, Општината соработуваше со нив, со невладините организации, државните институции, странските амбасади, УНДП, училиштата, правните субјекти, спортските работници, а и со претседателот и со членовите на Советот на

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Скопје, 29 јуни 2020 (МИА) – Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето, соопштија од оваа скопска општина. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, од таму информираат дека тие соработувале со граѓаните, со невладините организации, државните институции, странските амбасади, УНДП, училиштата,

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето, соопштија од оваа скопска општина. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, од таму информираат дека тие соработувале со граѓаните, со невладините организации, државните институции, странските амбасади, УНДП, училиштата, правните субјекти, спортските

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето, соопштија од оваа скопска општина. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, од таму информираат дека тие соработувале со граѓаните, со невладините организации, државните институции, странските амбасади, УНДП, училиштата, правните субјекти, спортските

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето, соопштија од оваа скопска општина. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, од таму информираат дека тие соработувале со граѓаните, со невладините организации, државните институции, странските амбасади, УНДП, училиштата, правните субјекти, спортските

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Скопје, 29 јуни 2020 () – Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето, соопштија од оваа скопска општина. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, од таму информираат дека тие соработувале со граѓаните, со невладините организации, државните институции, странските амбасади, УНДП, училиштата, правните

Претседателката Јанчева присуствуваше на одбележувањето на 65. роденден на Општина Кисела Вода

Претседателката Јанчева присуствуваше на одбележувањето на 65. роденден на Општина Кисела Вода

Претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, денеска присуствуваше на Свечената седница на Советот на Општина Кисела Вода по повод одбележувањето на 65.роденден на оваа скопска општина. Градоначалникот на општината, Филип Темелковски се обрати на свечената седница, а за досегашната успешна соработка меѓу Општина Кисела Вода и Град Скопје

Tемелковски и врачи плакета на Јанчева за 65.роденден на Кисела Вода

Tемелковски и врачи плакета на Јанчева за 65.роденден на Кисела Вода

Претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, денеска присуствуваше на Свечената седница на Советот на Општина Кисела Вода по повод одбележувањето на 65.роденден на оваа скопска општина. Градоначалникот на општината, Филип Темелковски се обрати на свечената седница, а за досегашната успешна соработка меѓу Општина Кисела Вода и Град Скопје