притисни ентер »

Дончиќ одржа ЧАС ПО ПАТРИОТИЗАМ: ЧЕСТ МИ Е ДА ИГРАМ ЗА СЛОВЕНИЈА
Дончиќ одржа ЧАС ПО ПАТРИОТИЗАМ: ЧЕСТ МИ Е ДА ИГРАМ ЗА СЛОВЕНИЈА

Дончиќ одржа ЧАС ПО ПАТРИОТИЗАМ: ЧЕСТ МИ Е ДА ИГРАМ ЗА СЛОВЕНИЈА

Поминаа четири години откако последен пат го видовме Лука Дончиќ во дресот на словенечката репрезентација. Тоа беше во финалето на Евробаскетот 2017 година и сега време е новата НБА ѕвезда и кошаркар на Далас да остави нов белег за националниот тим. Дончиќ одмораше само една недела, а после тоа се приклучи на репрезентацијата на Словенија. Тој вели

Дончиќ одржа ЧАС ПО ПАТРИОТИЗАМ: ЧЕСТ МИ Е ДА ИГРАМ ЗА СЛОВЕНИЈА

Дончиќ одржа ЧАС ПО ПАТРИОТИЗАМ: ЧЕСТ МИ Е ДА ИГРАМ ЗА СЛОВЕНИЈА

Поминаа четири години откако последен пат го видовме Лука Дончиќ во дресот на словенечката репрезентација. Тоа беше во финалето на Евробаскетот 2017 година и сега време е новата НБА ѕвезда и кошаркар на Далас да остави нов белег за националниот тим. Дончиќ одмораше само една недела, а после тоа се приклучи на репрезентацијата на Словенија. Тој вели

Дончиќ одржа ЧАС ПО ПАТРИОТИЗАМ: ЧЕСТ МИ Е ДА ИГРАМ ЗА СЛОВЕНИЈА

Дончиќ одржа ЧАС ПО ПАТРИОТИЗАМ: ЧЕСТ МИ Е ДА ИГРАМ ЗА СЛОВЕНИЈА

Поминаа четири години откако последен пат го видовме Лука Дончиќ во дресот на словенечката репрезентација. Тоа беше во финалето на Евробаскетот 2017 година и сега време е новата НБА ѕвезда и кошаркар на Далас да остави нов белег за националниот тим. Дончиќ одмораше само една недела, а после тоа се приклучи на репрезентацијата на Словенија. Тој вели