притисни ентер »

Самоодговорност
Самоодговорност

Самоодговорност

Десетина дена бев оддалечена од домашниве настани, и гледам дека ништо не се сменило. И натаму трае лицитацијата на тема „метла“ – овој треба да замине, оној треба да замине, што само укажува на каков тривијален начин сме многу далеку од целта. Не поради фактот дека кадровските промени сѐ уште не се реализирани, туку затоа што сите чекаат операцијата