притисни ентер »

Познатата пејачка од соседството итно хоспитализирана
Познатата пејачка од соседството итно хоспитализирана

Познатата пејачка од соседството итно хоспитализирана

Фолк пејачката Нада Обриќ пред два дена била хоспитализирана поради отстранување на тумор, кој и се појавил по трет пат. Пејачката била примена како итен пациент поради отстранување на малигни ќелии. - Точно е, ова трет пат го проживувам, но не може мене ништо да ми се случи. Јас позитивно размислувам, како што вели нашиот народ: „Преживеал Мујо и

Познатата пејачка од соседството итно хоспитализирана

Познатата пејачка од соседството итно хоспитализирана

Фолк пејачката Нада Обриќ пред два дена била хоспитализирана поради отстранување на тумор, кој и се појавил по трет пат. Пејачката била примена како итен пациент поради отстранување на малигни ќелии. - Точно е, ова трет пат го проживувам, но не може мене ништо да ми се случи. Јас позитивно размислувам, како што вели нашиот народ: „Преживеал Мујо и

Нада Обриќ итно оперирана, ѝ се вратила тешката болест

Нада Обриќ итно оперирана, ѝ се вратила тешката болест

Нада Обриќ била примена како итен пациент поради отстранување на малигни клетки. Пејачката Нада Обриќ итно е сместена во болница, и е третпат оперирана, пренесува српски „Телеграф“. Нада Обриќ била примена пред два дена во болница поради отстранување на тумор. Имено, пејачката по третпат добила рак. Познатата фолк-пејачка два пати се изборила со карциномот,

Нада Обриќ итно оперирана

Нада Обриќ итно оперирана

Пејачката Нада Обриќ вчера била итно оперирана. Лекарите ѝ утврдиле дека таа по трет пат има заболено од рак.  Нада пред два дена била примена во болница каде и било пренесено дека веднаш мора да и биде отстранат туморот. „Нада веќе подолг период се чувствува уморно и исцпрено со оглед на тоа дека веќе двапати е оперирана од рак на матката. Ова што

Нада Обриќ итно оперирана, пејачката по трет пат се бори со ракот

Нада Обриќ итно оперирана, пејачката по трет пат се бори со ракот

Пејачката Нада Обриќ вчера била итно оперирана. Лекарите ѝ утврдиле дека таа по трет пат има заболено од рак.  Нада пред два дена била примена во болница каде и било пренесено дека веднаш мора да и биде отстранат туморот. „Нада веќе подолг период се чувствува уморно и исцпрено со оглед на тоа дека веќе двапати е оперирана од рак на матката. Ова што

Нада Обриќ итно оперирана

Нада Обриќ итно оперирана

Пејачката Нада Обриќ вчера била итно оперирана. Лекарите ѝ утврдиле дека таа по трет пат има заболено од рак.  Нада пред два дена била примена во болница каде и било пренесено дека веднаш мора да и биде отстранат туморот. „Нада веќе подолг период се чувствува уморно и исцпрено со оглед на тоа дека веќе двапати е оперирана од рак на матката. Ова што

Српската пејачка итно сместена во болница, ѝ се вратила тешката болест - мора да направи операција

Српската пејачка итно сместена во болница, ѝ се вратила тешката болест - мора да направи операција

Пејачката Нада Обриќ била примена пред два дена во болница поради отстранување на тумор. Имено, пејачката по трет пат добила рак. Пејачката била примена како итен пациент поради отстранување на малигни ќелии. -Точно е, ова трет пат го проживувам, но не може мене ништо да ми се случи. Јас позитивно размислувам, како што вели нашиот народ: „Преживеал

Српската пејачка итно сместена во болница, ѝ се вратила тешката болест- мора да направи операција

Српската пејачка итно сместена во болница, ѝ се вратила тешката болест- мора да направи операција

Српската пејачка итно сместена во болница, ѝ се вратила тешката болест- мора да направи операција Пејачката Нада Обриќ била примена пред два дена во болница поради отстранување на тумор. Имено, пејачката по трет пат добила рак. Пејачката била примена како итен пациент поради отстранување на малигни ќелии. -Точно е, ова трет пат го проживувам, но не

И СЕ ВPAТИ ЛОШATА БОЛЕCT: Нада Обриќ итнo пpeнесена во бoлницa

И СЕ ВPAТИ ЛОШATА БОЛЕCT: Нада Обриќ итнo пpeнесена во бoлницa

Пејачката Нада Обриќ била примена пред два дена во бoлницa поpaди отстpaнување на тумop. Имено, пејачката по трет пат добила рak. Пејачката била примена како итен пациент поради отстранување на малигни ќелии. -Точно е, ова трет пат го пpoживувам, но нe може мене ништо да ми се случи. Јас позитивно размислувам, како што вели нашиот народ: „Пpeживеал