притисни ентер »

Американската морнарица заплени иранско оружје?
Американската морнарица заплени иранско оружје?

Американската морнарица заплени иранско оружје?

Воен брод на американската морнарица заплени оружје за кое се верува дека е од ирански „дизајн и производство“ и вклучува 150 противтенковски проектили и три ирански ракети земја-воздух, соопшти американската армија. Оружјето е запленето во неделата во Арапското Море, а идентично е со она што друг американски воен брод го заплени во ноември. Станува

Американската морнарица заплени иранско оружје

Американската морнарица заплени иранско оружје

Воен брод на американската морнарица заплени оружје за кое се верува дека е од ирански „дизајн и производство“ и вклучува 150 противтенковски проектили и три ирански ракети земја-воздух, соопшти американската армија. Оружјето е запленето во неделата во Арапското Море, а идентично е со она што друг американски воен брод го заплени во ноември. Станува

Американската морнарица заплени иранско оружје

Американската морнарица заплени иранско оружје

Воен брод на американската морнарица заплени оружје за кое се верува дека е од ирански „дизајн и производство“ и вклучува 150 противтенковски проектили и три ирански ракети земја-воздух, соопшти американската армија. Оружјето е запленето во неделата во Арапското Море, а идентично е со она што друг американски воен брод го заплени во ноември. Станува

Американската морнарица заплени иранско оружје

Американската морнарица заплени иранско оружје

Воен брод на американската морнарица заплени оружје за кое се верува дека е од ирански „дизајн и производство“ и вклучува 150 противтенковски проектили и три ирански ракети земја-воздух, соопшти американската армија. Оружјето е запленето во неделата во Арапското Море, а идентично е со она што друг американски воен брод го заплени во ноември. Станува

Американската морнарица запленила оружје од „иранско производство“ во Арапскиот Залив

Американската морнарица запленила оружје од „иранско производство“ во Арапскиот Залив

Воен брод на американската морнарица запленил оружје за кое, како што тврдат, е од „ирански дизајн и производство“. Воен брод на американската морнарица запленил оружје за кое, како што тврдат, е од „ирански дизајн и производство“. Меѓу запленетото оружје има 150 противтенковиски ракети и три ирански ракети земја-воздух, соопшти американската војска

Американската морнарица заплени иранско оружје

Американската морнарица заплени иранско оружје

Воен брод на американската морнарица заплени оружје за кое се верува дека е од ирански „дизајн и производство“ и вклучува 150 противтенковски проектили и три ирански ракети земја-воздух, соопшти американската армија. Оружјето е запленето во неделата во Арапското Море, а идентично е со она што друг американски воен брод го заплени во ноември. Станува

Американската морнарица заплени иранско оружје

Американската морнарица заплени иранско оружје

Воен брод на американската морнарица заплени оружје за кое се верува дека е од ирански „дизајн и производство“ и вклучува 150 противтенковски проектили и три ирански ракети земја-воздух, соопшти американската армија. Оружјето е запленето во неделата во Арапското Море, а идентично е со она што друг американски воен брод го заплени во ноември. Станува

Американската морнарица заплени иранско оружје

Американската морнарица заплени иранско оружје

Воен брод на американската морнарица заплени оружје за кое се верува дека е од ирански „дизајн и производство“ и вклучува 150 противтенковски проектили и три ирански ракети земја-воздух, соопшти американската армија. Оружјето е запленето во неделата во Арапското Море, а идентично е со она што друг американски воен брод го заплени во ноември. Станува

Американската морнарица заплени иранско оружје

Американската морнарица заплени иранско оружје

Воен брод на американската морнарица заплени оружје за кое се верува дека е од ирански „дизајн и производство“ и вклучува 150 противтенковски проектили и три ирански ракети земја-воздух, соопшти американската армија. Оружјето е запленето во неделата во Арапското Море, а идентично е со она што друг американски воен брод го заплени во ноември. Станува

Американската морнарица заплени иранско оружје

Американската морнарица заплени иранско оружје

Воен брод на американската морнарица заплени оружје за кое се верува дека е од ирански „дизајн и производство“ и вклучува 150 противтенковски проектили и три ирански ракети земја-воздух, соопшти американската армија. Оружјето е запленето во неделата во Арапското Море, а идентично е со она што друг американски воен брод го заплени во ноември. Станува