притисни ентер »

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција
Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, предвидено е да се обрати на конференцијата и да има средби со дел од учесниците на собирот. На 56. Минхенска безбедносна конференција учествуваат над 500 лидери во областа на политиката,

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција:Добрососедските односи клучни за стабилен регион

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција:Добрососедските односи клучни за стабилен регион

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, предвидено е утре да се обрати на конференцијата и да има средби со дел од учесниците на собирот. На 56. Минхенска безбедносна конференција учествуваат над 500 лидери во областа на

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, предвидено е утре да се обрати на конференцијата и да има средби со дел од учесниците на собирот. На 56. Минхенска безбедносна конференција учествуваат над 500 лидери во областа на

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, предвидено е утре да се обрати на конференцијата и да има средби со дел од учесниците на собирот. На 56. Минхенска безбедносна конференција учествуваат над 500 лидери во областа на

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, предвидено е утре да се обрати на конференцијата и да има средби со дел од учесниците на собирот. На 56. Минхенска безбедносна конференција учествуваат над 500 лидери во областа на

Претседателот Стево Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференциј

Претседателот Стево Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференциј

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, предвидено е утре да се обрати на конференцијата и да има средби со дел од учесниците на собирот. На 56. Минхенска безбедносна конференција учествуваат над 500 лидери во областа на

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, предвидено е утре да се обрати на конференцијата и да има средби со дел од учесниците на собирот. На 56. Минхенска безбедносна конференција учествуваат над 500 лидери во областа на

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, предвидено е утре да се обрати на конференцијата и да има средби со дел од учесниците на собирот. На 56. Минхенска безбедносна конференција учествуваат над 500 лидери во областа на

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Скопје, 15 февруари 2020 (МИА) – Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, предвидено е утре да се обрати на конференцијата и да има средби со дел од учесниците на собирот. На 56. Минхенска безбедносна конференција учествуваат над

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Пендаровски на 56. Минхенска безбедносна конференција

Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Скопје, 15 февруари 2020 (МИА) – Претседателот Стево Пендаровски учествува на 56. Минхенска безбедносна конференција, која се одржува викендов во Минхен. Пендаровски, како што соопшти неговиот кабинет, предвидено е утре да се обрати