притисни ентер »

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина
Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ денеска и утре е домаќин на Вториот форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и НР Кина, како дел од меѓународната годишна програма на Министерството за култура на Северна Македонија и годишната програма на културни настани на Град Скопје. На настанот ќе бидат претставени национални,

Скопје домаќин на вториот форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Скопје домаќин на вториот форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ денеска се одржа втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина, при што беа претставени национални, градски и универзитетски библиотеки од земјите членки на унијата, потписнички на Декларацијата за културна соработка, како и библиотеки од нашата земја. Претседателката на

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ денеска се одржа втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина, при што беа претставени национални, градски и универзитетски библиотеки од земјите членки на унијата, потписнички на Декларацијата за културна соработка, како и библиотеки од нашата земја. Претседателката на

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ денеска и утре е домаќин на Вториот форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и НР Кина, како дел од меѓународната годишна програма на Министерството за култура на Северна Македонија и годишната програма на културни настани на Град Скопје. На настанот ќе бидат претставени национални,

Библиотеката „Браќа Миладиновци“ - домаќин на Вториот форум на библиотечната унија

Библиотеката „Браќа Миладиновци“ - домаќин на Вториот форум на библиотечната унија

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ денеска и утре е домаќин на Вториот форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и НР Кина, како дел од меѓународната годишна програма на Министерството за култура на Северна Македонија и годишната програма на културни настани на Град Скопје. На настанот ќе бидат претставени национални,

Во библиотеката „Браќа Миладиновци“ во Скопје – ВТОР ФОРУМ НА БИБЛИОТЕЧНАТА УНИЈА НА ЗЕМЈИТЕ ОД ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА И КИНА

Во библиотеката „Браќа Миладиновци“ во Скопје – ВТОР ФОРУМ НА БИБЛИОТЕЧНАТА УНИЈА НА ЗЕМЈИТЕ ОД ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА И КИНА

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ денеска и утре е домаќин на Вториот форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и НР Кина, како дел од меѓународната годишна програма на Министерството за култура на Северна Македонија и годишната програма на културни настани на Град Скопје. На настанот ќе бидат претставени национални,

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ денеска и утре е домаќин на Вториот форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и НР Кина, како дел од меѓународната годишна програма на Министерството за култура на Северна Македонија и годишната програма на културни настани на Град Скопје. На настанот ќе бидат претставени национални,

Втор форум на библиотечна унија на земјите од ЦИЕ и НР Кина

Втор форум на библиотечна унија на земјите од ЦИЕ и НР Кина

Во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје денеска и утре ќе се одржи вториот Форум на библиотечна унија на земјите од ЦИЕ и НР Кина, како дел од меѓународната годишна програма на Министерството за култура и годишната програма на културни настани на Град Скопје. Како што информираат од ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје,

Втор форум на библиотечна унија на земјите од ЦИЕ и НР Кина

Втор форум на библиотечна унија на земјите од ЦИЕ и НР Кина

Во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје денеска и утре ќе се одржи вториот Форум на библиотечна унија на земјите од ЦИЕ и НР Кина, како дел од меѓународната годишна програма на Министерството за култура на Република Северна Македонија и годишната програма на културни настани на Град Скопје. Како што информираат од ЈУ Градска библиотека

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

– Во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ денеска се одржа втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина, при што беа претставени национални, градски и универзитетски библиотеки од земјите членки на унијата, потписнички на Декларацијата за културна соработка, како и библиотеки од нашата земја. Претседателката