притисни ентер »

„Македонија -Блокира" поднесе кривична пријава против ДИК
„Македонија -Блокира" поднесе кривична пријава против ДИК

„Македонија -Блокира" поднесе кривична пријава против ДИК

Пријавите се однесуваат за сторени повеќе кривични дела со кои свесно ја спречија кандидатурата на д-р Филип Петровски за претседател на Република Македонија. Во изјава за медиумите кандидатот за претседател од „Македонија-Блокира" Филип Петровски рече: – „Ние од Кризниот штаб „Македонија – Блокира„ што се бореше против промена на името и предвремени

„Македонија -Блокира“ поднесе кривична пријава против ДИК

„Македонија -Блокира“ поднесе кривична пријава против ДИК

Македонија-Блокира„ денеска до Основното обвинителство Скопје поднесе кривична пријава против членовите на Државната изборна комисија, службеници на ДИК во подрачните канцеларии и службеници во дипломатско – конзуларните претставништва во странство за сторени повеќе кривични дела со кои свесно ја спречија кандидатурата на д-р Филип Петровски за претседател

„Македонија -Блокира“ поднесе кривична пријава против ДИК

„Македонија -Блокира“ поднесе кривична пријава против ДИК

Македонија-Блокира„ денеска до Основното обвинителство Скопје поднесе кривична пријава против членовите на Државната изборна комисија, службеници на ДИК во подрачните канцеларии и службеници во дипломатско – конзуларните претставништва во странство за сторени повеќе кривични дела со кои свесно ја спречија кандидатурата на д-р Филип Петровски за претседател

„Македонија -Блокира“ поднесе кривична пријава против ДИК

„Македонија -Блокира“ поднесе кривична пријава против ДИК

Share Tweet „Македонија -Блокира“ денеска до Основното обвинителство Скопје поднесе кривична пријава против членовите на Државната изборна комисија, службеници на ДИК во подрачните канцеларии и службеници во дипломатско – конзуларните претставништва во странство за сторени повеќе кривични дела со кои свесно ја спречија кандидатурата на д-р Филип Петровски

„Македонија -Блокира“ поднесе кривична пријава против ДИК

„Македонија -Блокира“ поднесе кривична пријава против ДИК

Македонија-Блокира„ денеска до Основното обвинителство Скопје поднесе кривична пријава против членовите на Државната изборна комисија, службеници на ДИК во подрачните канцеларии и службеници во дипломатско - конзуларните претставништва во странство за сторени повеќе кривични дела со кои свесно ја спречија кандидатурата на д-р Филип Петровски за претседател

„Македонија-Блокира“ со кривична пријава против ДИК за Филип Петровски

„Македонија-Блокира“ со кривична пријава против ДИК за Филип Петровски

Од движењето „Македонија-Блокира“ денеска ќе поднесат кривична пријава против Државната изборна комисија, откако нивниот кандидат за претседател, Филип Петровски, не успеа да го собере потребниот број потписи за претседателска кандидатура. Кривична пријава ќе биде поднесена против членовите на Државната изборна комисија, службеници на ДИК во подрачните

„Македонија-Блокира“ со кривична за ДИК поради свесна саботажа на кандидатурата на Филип Петровски

„Македонија-Блокира“ со кривична за ДИК поради свесна саботажа на кандидатурата на Филип Петровски

35 Споделувања Share Tweet Движењето „Македонија-Блокира“ најави дека денеска ќе поднесе кривична пријава против Државната изборна комисија, за свесна саботажа и одбивање на кандидатурата за претседател на Филип Петровски. Од „Македонија-Блокира“ тврдат дека реалната состојба со потписите за Петровски воопшто не соодветствува со официјалната потврда

„Македонија блокира“ ќе поднесе кривична против ДИК откако Филип Петровски не успеа да собере потписи

„Македонија блокира“ ќе поднесе кривична против ДИК откако Филип Петровски не успеа да собере потписи

Од движењето „Македонија-Блокира“ денеска ќе поднесат кривична пријава против Државната изборна комисија, откако нивниот кандидат за претседател, Филип Петровски, не успеа да го собере потребниот број потписи за претседателска кандидатура. Кривична пријава ќе биде поднесена против членовите на Државната изборна комисија, службеници на ДИК во подрачните