притисни ентер »

Жозе е шмекер: И малиот Калум ручаше со „ѕвездите“ на Тотенхем!

Жозе е шмекер: И малиот Калум ручаше со „ѕвездите“ на Тотенхем!

Со Жозе Мурињо се е полесно, има забава, има победи, има супер атмосфера. Португалецот навистина е шмекер, тој вети дека неговиот најнов и најмал пријател ќе руча денеска со играчите пред дуелот со Борнмут, и тоа ги оствари. Малиот Калум кој се прослави со „асистенцијата“ на мечот со Олимпијакос, попладнево беше во друштво со Мурињо, Кејн, Сон и другите

Жозе е шмекер: И малиот Калум ручаше со „ѕвездите“ на Тотенхем!

Жозе е шмекер: И малиот Калум ручаше со „ѕвездите“ на Тотенхем!

Со Жозе Мурињо се е полесно, има забава, има победи, има супер атмосфера. Португалецот навистина е шмекер, тој вети дека неговиот најнов и најмал пријател ќе руча денеска со играчите пред дуелот со Борнмут, и тоа ги оствари. Малиот Калум кој се прослави со „асистенцијата“ на мечот со Олимпијакос, попладнево беше во друштво со Мурињо, Кејн, Сон и другите

Жозе е шмекер: И малиот Калум ручаше со „ѕвездите“ на Тотенхем!

Жозе е шмекер: И малиот Калум ручаше со „ѕвездите“ на Тотенхем!

Со Жозе Мурињо се е полесно, има забава, има победи, има супер атмосфера. Португалецот навистина е шмекер, тој вети дека неговиот најнов и најмал пријател ќе руча денеска со играчите пред дуелот со Борнмут, и тоа ги оствари. Малиот Калум кој се прослави со „асистенцијата“ на мечот со Олимпијакос, попладнево беше во друштво со Мурињо, Кејн, Сон и другите