притисни ентер »

Историја и визија
Историја и визија

Историја и визија

Историја и визија Александар Литовски Пред 3 минути Александар Литовски/Фото: Слободен печат Голем дел од самопрогласените левичари се само мизерни меркантилни типови за кои партискиот ангажман е само начин да се заграби од некогашниот општествен имот и да се краде од државните ресурси. Тие најмногу ја девалвираат и ја компромитираат левичарската идеја