притисни ентер »

Порше Макан наместо во пензија стана нов хит во Европа и Кина
Порше Макан наместо во пензија стана нов хит во Европа и Кина

Порше Макан наместо во пензија стана нов хит во Европа и Кина

Моделот на Порше „Макан С“ требаше да замине во заслужена пензија.Но, наместо тоа инжинерите од Штутгарт го подмалдија и сега тој е хит на европскиот пазар но и во Кина. Овој бензинец плени со својата убавина и грационзност а е цената му е повеќе од прифатлива кога станува збор за бренд како Порше.Таа почнува од 60.000 евра па нагоре во зависност од

Наместо во пензија Порше Макан доживеа втора младост

Наместо во пензија Порше Макан доживеа втора младост

Моделот на Порше „Макан С“ требаше да замине во заслужена пензија.Но, наместо тоа инжинерите од Штутгарт го подмалдија и сега тој е хит на европскиот пазар но и во Кина. Овој бензинец плени со својата убавина и грационзност а е цената му е повеќе од прифатлива кога станува збор за бренд како Порше.Таа почнува од 60.000 евра па нагоре во зависност од