притисни ентер »

Османи на прва средба со Дендиас како министер за надворешни работи
Османи на прва средба со Дендиас како министер за надворешни работи

Османи на прва средба со Дендиас како министер за надворешни работи

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, по преземањето на функцијата, денеска ќе ја има својата прва официјална средба со грчкиот министер за надворешни работи, Никос Дендиас. Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, по преземањето на функцијата, денеска ќе ја има својата прва официјална средба со грчкиот министер за надворешни работи,

Османи на средба со грчкиот колега Дендиас

Османи на средба со грчкиот колега Дендиас

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција,Никос Дендиас. Според предвидената агенда, ќе бидат отворени бројни теми во рамките на билатералната соработка меѓу двете земји, како и актуелностите околу

Османи на средба со грчкиот колега Дендиас

Османи на средба со грчкиот колега Дендиас

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција,Никос Дендиас. Според предвидената агенда, ќе бидат отворени бројни теми во рамките на билатералната соработка меѓу двете земји, како и актуелностите околу

Османи на средба со грчкиот колега Дендиас

Османи на средба со грчкиот колега Дендиас

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција,Никос Дендиас. Според предвидената агенда, ќе бидат отворени бројни теми во рамките на билатералната соработка меѓу двете земји, како и актуелностите околу

Османи на средба со грчкиот колега Никос Дендиас, прва како министер за надворешни

Османи на средба со грчкиот колега Никос Дендиас, прва како министер за надворешни

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, денеска ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција, Никос Дендиас, на која како што е најавено ќе бидат отворени бројни теми во рамките на билатералната соработка меѓу двете земји, како и актуелностите околу

Османи на средба со грчкиот колега Дендијас

Османи на средба со грчкиот колега Дендијас

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, денес ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција, Никос Дендиас, соопштуваат од МНР. Според предвидената агенда, ќе бидат отворени бројни теми во рамките на билатералната соработка меѓу двете земји, како и актуелностите

Заев на работен ручек со Мицотакис

Заев на работен ручек со Мицотакис

Премиерот Заев е во работна посета на Грција. Денеска ќе има работен ручек со неговиот домаќин Кирјакос Мицотакис. Според најавите, дел од прашањата за кои ќе се разговара ќе бидат европската перспектива, билатералните односи, темите што произлегуваат од Договорот од Преспа. Ова ќе биде втора средба на Заев и Мицотакис, по онаа пред една година во

Османи на средба со грчкиот колега Никос Дендиас, прва како МНР

Османи на средба со грчкиот колега Никос Дендиас, прва како МНР

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, денеска ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција, Никос Дендиас, на која како што е најавено ќе бидат отворени бројни теми во рамките на билатералната соработка меѓу двете земји, како и актуелностите околу

Османи на средба со грчкиот колега Дендиас

Османи на средба со грчкиот колега Дендиас

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција,Никос Дендиас. Според предвидената агенда, ќе бидат отворени бројни теми во рамките на билатералната соработка меѓу двете земји, како и актуелностите околу