притисни ентер »

Куче скитник нападна тригодишно девојче во Скопје
Куче скитник нападна тригодишно девојче во Скопје

Куче скитник нападна тригодишно девојче во Скопје

На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот на десната подлактица и градниот кош, информира МВР.

Тригодишно девојче искасано од куче скитник во скопски Аеродром

Тригодишно девојче искасано од куче скитник во скопски Аеродром

Тригодишно девојче од скопската населба Аеродром било нападнато од куче скитник, пријавила во полиција мајката на девојчето. „Вчера во 15.30 часот во полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека завчера околу 19.30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот на десната подлактица

Кучиња скитници прават масакр низ градот!

Кучиња скитници прават масакр низ градот!

Во текот на вчерашниот ден пријавени се две нови каснувања од кучиња скитници во Скопје. Првиот случај е пријавен во 15:30 часот во полициската станица Аеродром, кога Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.5.2019 година околу 19:30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот на десната подлактица

Кучиња скитници прават масакр низ градот!

Кучиња скитници прават масакр низ градот!

Во текот на вчерашниот ден пријавени се две нови каснувања од кучиња скитници во Скопје. Првиот случај е пријавен во 15:30 часот во полициската станица Аеродром, кога Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.5.2019 година околу 19:30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот на десната подлактица

Дете и маж каснати од куче скитник

Дете и маж каснати од куче скитник

Детето било каснато за десната подлактица и градниот кош. Вчера во полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на улицата „1613″ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник за десната подлактица и градниот кош. Истиот ден во полициската станица Центар , С.Т.(61) од Скопје пријавил дека на улицата „Кеј 13 Ноември”

3-годишно девојче и маж од Скопје каснати од куче

3-годишно девојче и маж од Скопје каснати од куче

На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на ул.„1613″ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот на десната подлактица и градниот кош. На 16.05.2019 година во 21.45 часот во Полициската станица Центар , С.Т.(61) од

Тригодишно девојче нападнато од куче скитник во Аеродром

Тригодишно девојче нападнато од куче скитник во Аеродром

Вчера попладнето, тригодишно девојче било нападнато од куче скитник и каснато во пределот на десната подлактица и градниот кош. „На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник

Куче скитник изгриза тригодишно дете во скопската населба Аеродром

Куче скитник изгриза тригодишно дете во скопската населба Аеродром

Тригодишно девојче од скопската населба Аеродром било нападнато од куче скитник кое го изгризало на раката и на градите. Случајот во полиција го пријавила мајката на девојчето. Според полицискиот извештај: На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на

Куче - скитник нападна 3-годишно дете во Скопје

Куче - скитник нападна 3-годишно дете во Скопје

Во главниот град и вчера биле регистрирани нови напади од кучиња-скитници, нападнато тригодишно дете и 61 годишен маж. -  На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот

Куче скитник изгриза тригодишно дете во скопската населба Аеродром

Куче скитник изгриза тригодишно дете во скопската населба Аеродром

Тригодишно девојче од скопската населба Аеродром било нападнато од куче скитник кое го изгризало на раката и на градите. Случајот во полиција го пријавила мајката на девојчето. Според полицискиот извештај: На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на