притисни ентер »

Кампања на мајките на Инстаграм: Ова е постпородилно тело
Кампања на мајките на Инстаграм: Ова е постпородилно тело

Кампања на мајките на Инстаграм: Ова е постпородилно тело

Овие мајки направиле голем чекор во кревањето на јавната свест, но и во поттикнувањето на мајките вистински да се засакаат себеси и да сфатат дека не се сами. Четири мајки-блогерки одлучиле да ја сменат свеста за изгледот на женското тело после породувањето. Мег Богс, Дезире Фортин, Кети Креншоу и Бетани Гарсија, се запознале преку социјалните мрежи,