притисни ентер »

Зошто е опасно да голтате апчиња без вода?
Зошто е опасно да голтате апчиња без вода?

Зошто е опасно да голтате апчиња без вода?

Сигурно некогаш сте голтнале таблета без вода. Оваа навидум безопасна навика, доколку ја практикувате редовно, може да има последици по вашето здравје. Полин Џ. Хозе, клинички инструктор во Одделот за семејна медицина на UCLA, објасни што може да се случи кога ќе ја проголтате таблетата на суво. Не е пријатно, предупредува таа. Постојат три можни проблеми