притисни ентер »

„Луј Витон“ го отвори својот прв ресторан
„Луј Витон“ го отвори својот прв ресторан

„Луј Витон“ го отвори својот прв ресторан

„Луј Витон“ го отвори својот прв ресторан, што се наоѓа во рамките на неговата нова продавница во Осака (Јапонија) и внатрешноста е дело на дизајнерскиот тим на брендот. Наречен „Сугалабо В“, тој го зазема првиот спрат од продавницата, лоцирана на булевар во центарот на Осака на кој се наредени луксузни бутици. Со кујната раководи угледниот јапонски

„Луј Витон“ го отвори првиот ресторан

„Луј Витон“ го отвори првиот ресторан

„Луј Витон“ го отвори својот прв ресторан, кој е во рамките на неговата нова продавница во Осака во Јапонија. Целата внатрешност во ресторанот е дело на дизајнерскиот тим на брендот. Наречен „Сугалабо В“, се наоѓа на првиот кат од продавницата, лоцирана на булевар во центарот на Осака на кој се наредени луксузни бутици. Со кујната раководи угледниот

„Луј Витон“ го отвори првиот ресторан

„Луј Витон“ го отвори првиот ресторан

„Луј Витон“ го отвори својот прв ресторан, кој е во рамките на неговата нова продавница во Осака во Јапонија. Целата внатрешност во ресторанот е дело на дизајнерскиот тим на брендот. Наречен „Сугалабо В“, се наоѓа на првиот кат од продавницата, лоцирана на булевар во центарот на Осака на кој се наредени луксузни бутици. Со кујната раководи угледниот

„Луј Витон“ го отвори својот прв ресторан

„Луј Витон“ го отвори својот прв ресторан

„Луј Витон“ го отвори својот прв ресторан, што се наоѓа во рамките на неговата нова продавница во Осака (Јапонија) и внатрешноста е дело на дизајнерскиот тим на брендот. Наречен „Сугалабо В“, тој го зазема првиот спрат од продавницата, лоцирана на булевар во центарот на Осака на кој се наредени луксузни бутици. Со кујната раководи угледниот јапонски