притисни ентер »

Bradley Cooper во новата Louis Vuitton рекламна  кампања
Bradley Cooper во новата Louis Vuitton рекламна  кампања

Bradley Cooper во новата Louis Vuitton рекламна кампања

Прославувајќи ја 20-годишнината од создавањето на часовникот Tambour, Louis Vuitton претстави нова рекламна кампања за Tambour Twenty, во која главната улога ја има амбасадорот на модната куќа, Bradley Cooper. Во кусиот видео филм актерот и режисер Bradley Cooper го претставува новиот часовник движејќи се низ париските улици до музејот Орсеј . Bradley