притисни ентер »

Градоначалникот Јаневски ги предаде клучевите од реновираните домови на културата во пет населени места
Градоначалникот Јаневски ги предаде клучевите од реновираните домови на културата во пет населени места

Градоначалникот Јаневски ги предаде клучевите од реновираните домови на културата во пет населени места

Општина Струмица ја заврши реконструкцијата на домовите на културата во пет населени места, Костурино, Дабиле, Попчево, Просениково и Добрејци. Градоначалникот Коста Јаневски, денеска, ги посети реконстриураните домови во Костурино, Попчево и Дабиле и клучевите од домовите им ги предаде на претседателите на месните заедници, со што тие и официјално

Општина Струмица реновираше домови на културата во пет села!

Општина Струмица реновираше домови на културата во пет села!

Градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски денеска им ги предаде клучевите од реновираните домови на културата на претседаталите на месните заедници во населените места Костурино, Дабиле и Попчево, а освен во вие реновирани се и Домовите во селата Просениково и Добрејци. При предавањето на клучевите на Бончо Божиков, претседател на МЗ на село

Општина Струмица реновираше домови на културата во пет села

Општина Струмица реновираше домови на културата во пет села

Градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски денеска им ги предаде клучевите од реновираните домови на културата на претседаталите на месните заедници во населените места Костурино, Дабиле и Попчево, а освен во вие реновирани се и Домовите во селата Просениково и Добрејци. При предавањето на клучевите на Бончо Божиков, претседател на МЗ на село

Општина Струмица реновираше домови на културата во пет села

Општина Струмица реновираше домови на културата во пет села

Градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски денеска им ги предаде клучевите од реновираните домови на културата на претседаталите на месните заедници во населените места Костурино, Дабиле и Попчево, а освен во вие реновирани се и Домовите во селата Просениково и Добрејци. При предавањето на клучевите на Бончо Божиков, претседател на МЗ на село

Пуштени во употреба реновираните Домови на културата во пет населени места

Пуштени во употреба реновираните Домови на културата во пет населени места

Општина Струмица ја заврши реконструкцијата на Домовите на културата во пет населени места, Костурино, Дабиле, Попчево, Просениково и Добрејци. Градоначалникот Коста Јаневски, денеска ги посети реконстриураните домови во Костурино, Попчево и Дабиле и клучевите од домовите им ги предаде на претседателите на Месните заедници, со што тие и официјално

Општина Струмица реновираше домови на културата во пет села

Општина Струмица реновираше домови на културата во пет села

Струмица, 21 септември 2018 (МИА) - Градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски денеска им ги предаде клучевите од реновираните домови на културата на претседаталите на месните заедници во населените места Костурино, Дабиле и Попчево, а освен во вие реновирани се и Домовите во селата Просениково и Добрејци. При предавањето на клучевите на Бончо