притисни ентер »

Американска амбасадорка Брнс воодушевена од Охрид
Американска амбасадорка Брнс воодушевена од Охрид

Американска амбасадорка Брнс воодушевена од Охрид

Брнс за посетата на Охрид и гастрономските специјалитети кои ги пробала во нашата земја, објави на официјалниот твитер профил на американската амбасада. – Возбудена сум од мојата прва посета на Охрид. Воодушевена од неговата природна и културна убавина и импресионирана од мојата прва пастрмка и баклава. Сакам да видам повеќе од убавината и разноликоста

Брнс воодушевена од Охрид

Брнс воодушевена од Охрид

Новата американска амбасадорка Кејт Брнс, првиот викенд од својот мандат во нашата земја го помина во посета на Охрид. За посетата на Охрид и специјалитетите кои ги пробала во нашата земја, таа објави на официјалниот твитер профил на американската амбасада. " Возбудена сум од мојата прва посета на Охрид. Воодушевена од неговата природна и културна

Амбасадорката Брнс воодушевена од Охрид и гостиварската баклава

Амбасадорката Брнс воодушевена од Охрид и гостиварската баклава

Новоименуваната американска амбасадорка Кејт Брнс, првиот викенд од својот мандат во нашата земја го помина во посета на Охрид. Бернс за посетата на Охрид и гастрономските специјалитети кои ги пробала во нашата земја, објави на официјалниот твитер профил на американската амбасада. – Возбудена сум од мојата прва посета на Охрид. Воодушевена од неговата

Новоименуваната американска амбасадорка Бернс воодушевена од Охрид

Новоименуваната американска амбасадорка Бернс воодушевена од Охрид

Новоименуваната американска амбасадорка Кејт Бернс, првиот викенд од својот мандат во нашата земја го помина во посета на Охрид. Бернс за посетата на Охрид и гастрономските специјалитети кои ги пробала во нашата земја, објави на официјалниот твитер профил на американската амбасада. – Возбудена сум од мојата прва посета на Охрид. Воодушевена од неговата

Новоименуваната американска амбасадорка Бернс воодушевена од Охрид

Новоименуваната американска амбасадорка Бернс воодушевена од Охрид

Бернс за посетата на Охрид и гастрономските специјалитети кои ги пробала во нашата земја, објави на официјалниот твитер профил на американската амбасада. – Возбудена сум од мојата прва посета на Охрид. Воодушевена од неговата природна и културна убавина и импресионирана од мојата прва пастрмка и баклава. Сакам да видам повеќе од убавината и разноликоста

Амбасадорката на САД воодушевена: Сакам да научам повеќе за државата

Амбасадорката на САД воодушевена: Сакам да научам повеќе за државата

Новоименуваната американска амбасадорка Кејт Бернс, првиот викенд од својот мандат во нашата земја го помина во посета на Охрид. Бернс за посетата на Охрид и гастрономските специјалитети кои ги пробала во нашата земја, објави на официјалниот твитер профил на американската амбасада. – Возбудена сум од мојата прва посета на Охрид. Воодушевена од неговата

Новата американска амбасадорка се запознава со убавините на Македонија

Новата американска амбасадорка се запознава со убавините на Македонија

Новата американска амбасадорка во државава, Кејт Мери Брнс, првите денови од нејзиниот мандат ги помина во Охрид, каде што завчера присуствуваше на отворањето на 59-тото издание на „Охридско лето“. Таа се пофали и дека ја пробала гостиварската балкава, а ги праша граѓаните за предлози за тоа што треба да проба додека патува низ земјава, преку официјалниот

Новоименуваната американска амбасадорка Бернс воодушевена од Охрид

Новоименуваната американска амбасадорка Бернс воодушевена од Охрид

Новоименуваната американска амбасадорка Кејт Бернс, првиот викенд од својот мандат во нашата земја го помина во посета на Охрид. Бернс за посетата на Охрид и гастрономските специјалитети кои ги пробала во нашата земја, објави на официјалниот твитер профил на американската амбасада. – Возбудена сум од мојата прва посета на Охрид. Воодушевена од неговата

Новоименуваната американска амбасадорка Бернс воодушевена од Охрид

Новоименуваната американска амбасадорка Бернс воодушевена од Охрид

Новоименуваната американска амбасадорка Кејт Бернс, првиот викенд од својот мандат во нашата земја го помина во посета на Охрид. Бернс за посетата на Охрид и гастрономските специјалитети кои ги пробала во нашата земја, објави на официјалниот твитер профил на американската амбасада. – Возбудена сум од мојата прва посета на Охрид. Воодушевена од неговата