притисни ентер »

Ед Ширан во време на криза им дава цела плата на своите вработени и ги охрабрува да волонтираат
Ед Ширан во време на криза им дава цела плата на своите вработени и ги охрабрува да волонтираат

Ед Ширан во време на криза им дава цела плата на своите вработени и ги охрабрува да волонтираат

Англискиот музичар Ед Ширан (29) ќе им исплати цела плата на вработените во неговиот ресторан за време на пандемијата на коронавирусот и апелира да си најдат друга работа или да волонтираат за време на кризата. Музичарот, чие богатство се проценува на 200 милиони фунти, ќе ги покрие целосно платите за своите десет работници во неговиот ресторан „Берти

Ед Ширан во време на криза им дава цела плата на своите вработени и ги охрабрува да волонтираат

Ед Ширан во време на криза им дава цела плата на своите вработени и ги охрабрува да волонтираат

Англискиот музичар Ед Ширан (29) ќе им исплати цела плата на вработените во неговиот ресторан за време на пандемијата на коронавирусот и апелира да си најдат друга работа или да волонтираат за време на кризата. Музичарот, чие богатство се проценува на 200 милиони фунти, ќе ги покрие целосно платите за своите десет работници во неговиот ресторан „Берти

Ед Ширан во време на криза им дава цела плата на своите вработени и ги охрабрува да волонтираат

Ед Ширан во време на криза им дава цела плата на своите вработени и ги охрабрува да волонтираат

Англискиот музичар Ед Ширан (29) ќе им исплати цела плата на вработените во неговиот ресторан за време на пандемијата на коронавирусот и апелира да си најдат друга работа или да волонтираат за време на кризата. Музичарот, чие богатство се проценува на 200 милиони фунти, ќе ги покрие целосно платите за своите десет работници во неговиот ресторан „Берти

Е, ова е газда: Погледнете што ќе направи Ед Ширан за своите вработени за време на пандемијата!

Е, ова е газда: Погледнете што ќе направи Ед Ширан за своите вработени за време на пандемијата!

Англискиот музичар Ед Ширан (29) на неговите вработени во својот ресторан ќе им исплаќа цела плата додека трае пандемијата на коронавирусот, а исто така им апелирал да најдат уште еден работа или пак да волонтираат за време на кризното време. Музичарот кој е „тежок“ блиску 200 милиони фунти ќе покрие цели плати на своите десетина вработени во неговиот