притисни ентер »

Во Русија почна да се тестира плаќање стока со скенирање на лицето
Во Русија почна да се тестира плаќање стока со скенирање на лицето

Во Русија почна да се тестира плаќање стока со скенирање на лицето

ФУТУРАМА Во Русија почна да се тестира плаќање стока со скенирање на лицето Никола Бурагев 3 минути 0 0 Експертите велат дека преминот кон плаќање со помош на биометриски податоци би можел да биде забрзан поради ширењето на коронавирусот. Во Русија во продавниците за прехранбена стока почна тестирање на систем на плаќање купена роба по пат на скенирање

НАСА поправи робот со удар со лопата

НАСА поправи робот со удар со лопата

ФУТУРАМА НАСА поправи робот со удар со лопата (ВИДЕО) Никола Бурагев 4 минути 0 0 Можеби некои од вас ќе се сетат на култната сцена во филмот „Армагедон“ во која во моментот кога леталото се руши, Американка се обидува да го спаси денот и тоа никако не ѝ успева. Потоа доаѓа Русинот и пред да ја удри скапата машина, вели: – Вака ги решаваме проблемите

НАСА поправи робот со удар со лопата

НАСА поправи робот со удар со лопата

Можеби некои од вас ќе се сетат на култната сцена во филмот „Армагедон“ во која во моментот кога леталото се руши, Американка се обидува да го спаси денот и тоа… Текстот НАСА поправи робот со удар со лопата (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post НАСА поправи робот со удар со лопата (ВИДЕО) appeared first on M Express .

Во Русија почна да се тестира плаќање стока со скенирање на лицето

Во Русија почна да се тестира плаќање стока со скенирање на лицето

Експертите велат дека преминот кон плаќање со помош на биометриски податоци би можел да биде забрзан поради ширењето на коронавирусот. Во Русија во продавниците за прехранбена стока почна тестирање на… Текстот Во Русија почна да се тестира плаќање стока со скенирање на лицето е превземен од USB.mk . The post Во Русија почна да се тестира плаќање стока

НАСА поправила робот на многу необичен начин: со удар од лопата

НАСА поправила робот на многу необичен начин: со удар од лопата

Можеби некои од вас ќе се сетат на култната сцена во филмот „Армагедон“ во која во моментот кога леталото се руши, Американка се обидува да го спаси денот и тоа никако не ѝ успева. Потоа доаѓа Русинот и пред да ја удри скапата машина, вели: - Вака ги решаваме проблемите на руската вселенска станица! За оние што не се сеќаваат, еве ја: Исто како некогаш