притисни ентер »

Европол: Ширум светот уапсени над двеста лица за перење пари
Европол: Ширум светот уапсени над двеста лица за перење пари

Европол: Ширум светот уапсени над двеста лица за перење пари

Повеќе од 1.000 кривични истраги беа спроведени во операцијата од септември до ноември и „многу од нив сè уште се во тек“, се вели во соопштението на Европол. Ширум светот уапсени се 228 лица и идентификувани илјадници „финансиски мули“ како дел од масовната операција против перење пари, соопшти денеска Европол , агенција за криминалистичко разузнавање

Повеќе од 200 уапсени во светска операција против перење пари

Повеќе од 200 уапсени во светска операција против перење пари

Полициите од околу триесет држави во координирана акција фатиле 228 лица и идентификувале илјадници заговорници како дел од масовна операција против перење пари. Во операцијата од септември до ноември спроведени се повеќе од 1.000 криминалистички истраги, од кои голем дел и натаму се во тек, се вели во соопштение на „Европол“. „Повеќе од 650 банки,

Над 200 лица уапсени низ целиот свет поради перење пари

Над 200 лица уапсени низ целиот свет поради перење пари

В о 30 земји во целиот свет полицијата во глобална акција уапси 228 лица за перење пари и идентификува илјадници ,,финансиски мули”. Полициите од триесет држави уапсија 228 лица и идентификуваа илјадници „финансиски мули“ како дел од масовната операција против перење пари, соопшти денеска Европол, агенција за криминалистичко разузнавање на Европската

Повеќе од 200 уапсени во светска операција против перење пари

Повеќе од 200 уапсени во светска операција против перење пари

Полициите од околу триесет држави во координирана акција фатиле 228 лица и идентификувале илјадници заговорници како дел од масовна операција против перење пари. Во операцијата од септември до ноември спроведени се повеќе од 1.000 криминалистички истраги, од кои голем дел и натаму се во тек, се вели во соопштение на „Европол“. „Повеќе од 650 банки,

Над 200 лица уапсени низ целиот свет поради перење пари

Над 200 лица уапсени низ целиот свет поради перење пари

Полициите од триесет држави уапсија 228 лица и идентификуваа илјадници „финансиски мули“ како дел од масовната операција против перење пари, соопшти денеска Европол, агенција за криминалистичко разузнавање на Европската Унија. Повеќе од 1.000 кривични истраги беа спроведени во операцијата од септември до ноември и „многу од нив сè уште се во тек“,

Повеќе од 200 уапсени во светска операција против перење пари

Повеќе од 200 уапсени во светска операција против перење пари

Полициите од околу триесет држави во координирана акција фатиле 228 лица и идентификувале илјадници заговорници како дел од масовна операција против перење пари. Во операцијата од септември до ноември спроведени се повеќе од 1.000 криминалистички истраги, од кои голем дел и натаму се во тек, се вели во соопштение на „Европол“. „Повеќе од 650 банки,

Повеќе од 200 уапсени во светска операција против перење пари

Повеќе од 200 уапсени во светска операција против перење пари

Полициите од околу триесет држави во координирана акција фатиле 228 лица и идентификувале илјадници заговорници како дел од масовна операција против перење пари. Во операцијата од септември до ноември спроведени се повеќе од 1.000 криминалистички истраги, од кои голем дел и натаму се во тек, се вели во соопштение на „Европол“. „Повеќе од 650 банки,

Повеќе од 200 уапсени во светска операција против перење пари

Повеќе од 200 уапсени во светска операција против перење пари

Полициите од околу триесет држави во координирана акција фатиле 228 лица и идентификувале илјадници заговорници како дел од масовна операција против перење пари. Во операцијата од септември до ноември спроведени се повеќе од 1.000 криминалистички истраги, од кои голем дел и натаму се во тек, се вели во соопштение на „Европол“. „Повеќе од 650 банки,

Над 200 апсења во светска операција против перење пари

Над 200 апсења во светска операција против перење пари

Полициите од околу триесет држави во координирана акција фатиле 228 лица и идентификувале илјадници заговорници како дел од масовна операција против перење пар Во операцијата од септември до ноември спроведени се повеќе од 1.000 криминалистички истраги, од кои голем дел и натаму се во тек, се вели во соопштение на „Европол“. „Повеќе од 650 банки, 17

Над 200 апсења во светска операција против перење пари

Над 200 апсења во светска операција против перење пари

Полициите на триесетина земји во светот уапсиле 228 лица и иденфивикувале илјадници „финансиски мулиња“ во рамките голема операција против перењето пари, објави во средата Еуропол, кирманилсточко-разузнавачката агенција на Европската унија. Во операцијата којашто била водена од септември до ноември спроведени се повеќе од 1.000 криминалистички истраги,