притисни ентер »

На сметка имале 78 долари, а со само една порака заработуваат по 100 милиони долари годишно

На сметка имале 78 долари, а со само една порака заработуваат по 100 милиони долари годишно

Откако не успеале да продадат маици со апстрактен дизајн, браќата Берт и Џон Џејкобс добиле идеја да понудат позитивни пораки на пазарот наспроти секојдневниот наплив на негативни вести. Тие ја испечатиле пораката “Life is Good” (Животот е добар) на маици, а бизнисот тргнал како луд, пренесува “CNNMoney”. Тригодишната продажба на овој слоган им донела

На сметка имале 78 долари, а со само една порака заработуваат по 100 милиони долари годишно

На сметка имале 78 долари, а со само една порака заработуваат по 100 милиони долари годишно

Откако не успеале да продадат маици со апстрактен дизајн, браќата Берт и Џон Џејкобс добиле идеја да понудат позитивни пораки на пазарот наспроти секојдневниот наплив на негативни вести. Тие ја испечатиле пораката “Life is Good” (Животот е добар) на маици, а бизнисот тргнал како луд, пренесува “CNNMoney”. Тригодишната продажба на овој слоган им донела