притисни ентер »

Конечно се отвара прв Хотел од сирење во светот
Конечно се отвара прв Хотел од сирење во светот

Конечно се отвара прв Хотел од сирење во светот

Чедар, бри, гауда, галичко… Само што дознавме дека ќе се отвара хотел од сирење во Лондон…дело на Француското Café Rouge и дизајнерите од компанијата Cuckooz. Инспирирани од менитео на Café Rouge , феноменалниот “Cheese Suite” е вистинско искуство за љубителите на сирење. Така да доколку планирате патување за Лондон, знаете каде треба да се сместите