притисни ентер »

Сандра Груевска: Формалното и неформалното образование креираат мост во дигиталното време во кое живееме
Сандра Груевска: Формалното и неформалното образование креираат мост во дигиталното време во кое живееме

Сандра Груевска: Формалното и неформалното образование креираат мост во дигиталното време во кое живееме

Секојдневно учење. Секојдневно прифаќање на оние предизвици и се она што го носи 21 век. Треба да сме отворени да го прифатиме сето она што го нуди дигитализацијата, вели во интревју за Приказна Сандра Груевска од Американ Колеџ. Приказна Иднината на работните места е важна особено кога ја имаме во вид дигиталната трансформација. Колку нашата земја