притисни ентер »

Ова е Олга, таа е најубавата омажена жена во Русија
Ова е Олга, таа е најубавата омажена жена во Русија

Ова е Олга, таа е најубавата омажена жена во Русија

Има 32 години и две деца. Олга Попова од Јошкар Ола, 643 километри источно од Москва ја однесе титулата за мис на Русија 2019-та година. „Моделот Олга Попова го освои првото место на Серускиот натпревар во убавина за омажени жени и ја освои титулата за Мисис Кристална круна на Русија. Сега ќе ја претставува Руија во следната европска фаза на натпреварот“

Олга е најубавата омажена жена во Русија

Олга е најубавата омажена жена во Русија

ИЗВОР Скопје24 | мај 17, 2019 Има 32 години и две деца. Олга Попова од Јошкар Ола, 643 километри источно од Москва ја однесе титулата за мис на Русија 2019-та година. „Моделот Олга Попова го освои првото место на Серускиот натпревар во убавина за омажени жени и ја освои титулата за Мисис Кристална круна на Русија. Сега ќе ја претставува Руија во следната

Олга е прогласена за најубава жена во Русија

Олга е прогласена за најубава жена во Русија

Олга Попова е прогласена за Мисис на Русија за 2019 година. Таа е најубава жена во земјата и ќе учествува на светскиот избор. Таа доаѓа од градот Јошар Оле има 32 години и две деца. Олга вели дека танцувањето е нејзина омилена занимација и оти се надева дека нејзините деца ќе го наследат талентот. За убавината вели дека е минлива но оти признава дека