притисни ентер »

GAME ART @ SKOPJE
GAME ART @ SKOPJE

GAME ART @ SKOPJE

Во петок, 29 септември, во просториите на Netaville во Скопје ќе се одржат 3 предавања за уметноста во видео игрите насловени како GAME ART @ SKOPJE. Повод за овој настан е првото гостување на Serbian Games Association (SGA) во Македонија како дел од нивната регионална турнеја. Тие би сакале на македонската публика да им ја прикажат креативноста и

Во Скопје ќе се одржат предавања за уметноста во видеоигрите со гости од србија

Во Скопје ќе се одржат предавања за уметноста во видеоигрите со гости од србија

Три предавања за уметноста во видеоигрите насловени Game Art @ Skopje ќе се одржат в петок во просториите на „Нетавил“ во Скопје. Повод за овој настан е првото гостување на Српската гејминг асоцијација (СГА) во Македонија. „Тие сакаат на македонската публика да ѝ ги прикажат креативноста и значењето на уметноста во игрите, бидејќи во гејминг индустријата

Во петок GAME ART @ SKOPJE, настан за уметноста во видео игрите

Во петок GAME ART @ SKOPJE, настан за уметноста во видео игрите

Во петок, 29 септември, во просториите на Netaville во Скопје ќе се одржат три предавања за уметноста во видео игрите насловени како GAME ART @ SKOPJE. Повод за овој настан е првото гостување на Serbian Games Association (SGA) во Македонија како дел од нивната регионална турнеја. Тие би сакале на македонската публика да им ја прикажат креативноста

Пронајдени 12 осакатени тела во внатрешен судир на нарко картел во Монтереј

Пронајдени 12 осакатени тела во внатрешен судир на нарко картел во Монтереј

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин

GAME ART @ SKOPJE

GAME ART @ SKOPJE

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин

Пожар кај кривопаланечкото село Градец, гори сува трева и борова шума

Пожар кај кривопаланечкото село Градец, гори сува трева и борова шума

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин

Учесниците на министерската конференција за високо образование во Западен Балкан ќе посетат два универзитета во Скопје

Учесниците на министерската конференција за високо образование во Западен Балкан ќе посетат два универзитета во Скопје

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин

Одбележување на светските денови на контрацепција и безбеден абортус, стапката на тинејџерска бременост речиси трипати повисока од просекот на ЕУ

Одбележување на светските денови на контрацепција и безбеден абортус, стапката на тинејџерска бременост речиси трипати повисока од просекот на ЕУ

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин

Конференција на началниците на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба

Конференција на началниците на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин

Превентивни активности на МВР за заштита од пожари и побезбеден сообраќај

Превентивни активности на МВР за заштита од пожари и побезбеден сообраќај

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин