притисни ентер »

Пандемијата е лекција по грижа за другите која допрва треба да ја научиме
Пандемијата е лекција по грижа за другите која допрва треба да ја научиме

Пандемијата е лекција по грижа за другите која допрва треба да ја научиме

Ковид-19 може да нѐ научи битни лекции за животот - дека почитта кон другите човечки суштества не е во честа која им ја даваме со пружање рака и тапкање по грбот, туку во суштинската грижа за нивната добробит и здравје. Ковид-19 може да нѐ научи битни лекции за животот - дека почитта кон другите човечки суштества не е во честа која им ја даваме со

[Став] Пандемијата е лекција по грижа за другите која допрва треба да ја научиме

[Став] Пандемијата е лекција по грижа за другите која допрва треба да ја научиме

Илустративна фотографија / ФОТО: Gustavo Fring за Pexels Пишува: Бранко Прља КОВИД-19 може да не научи битни лекции за животот – дека почитта кон другите човечки суштества не е во честа која им ја даваме со пружање рака и тапкање по грбот, туку во суштинската грижа за нивната добробит и здравје. Ако таа грижа подразбира одржување дистанца и затворена