притисни ентер »

Маж избоден во Шуто Оризари
Маж избоден во Шуто Оризари

Маж избоден во Шуто Оризари

Деветнаесетгодишно момче било физички нападнато во дворот на Основното училиште „26-ти Јули“ во населба .Шуто Оризари-Скопје. Нападот го извршиле две лица, кои му нанеле и убодна рана со остар предмет. Полицијата презема мерки за расчистување на случајот.

Маж избоден во Шуто Оризари

Маж избоден во Шуто Оризари

Деветнаесетгодишно момче било физички нападнато во дворот на Основното училиште „26-ти Јули“ во населба .Шуто Оризари-Скопје. Нападот го извршиле две лица, кои му нанеле и убодна рана со остар предмет. Полицијата презема мерки за расчистување на случајот. извор: Makfax

Маж избоден во Шуто Оризари

Маж избоден во Шуто Оризари

Деветнаесетгодишно момче било физички нападнато во дворот на Основното училиште „26-ти Јули“ во населба .Шуто Оризари-Скопје. Нападот го извршиле две лица, кои му нанеле и убодна рана со остар предмет. Полицијата презема мерки за расчистување на случајот. извор: Makfax

Насилници со нож повредиле момче во Шуто Оризари

Насилници со нож повредиле момче во Шуто Оризари

Двајца насилници со нож проболе 19-годишник и тешко го повредиле вчера во населбата Шуто Оризари. Според полицијата, вчера во 22.55 часот било пријавено дека К.М.(19) од Скопје во дворот на ОУ „26-ти Јули“ во населба .Шуто Оризари бил нападнат од две лица, кои му нанеле и убодна рана со остар предмет. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот

Добил убодна рана во дворот на основно училиште во Што оризари

Добил убодна рана во дворот на основно училиште во Што оризари

На 14.04.2019 година во 22.55 часот било пријавено дека К.М.(19) од Скопје во дворот на ОУ„26-ти Јули“ во населба .Шуто Оризари-Скопје бил физички нападнат од две лица, кои му нанеле и убодна рана со остар предмет, информира МВР. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот.

Маж избоден во Шуто Оризари

Маж избоден во Шуто Оризари

Деветнаесетгодишно момче било физички нападнато во дворот на основното училиште „26 Јули“ во населба Шуто Оризари, Скопје. Нападот го извршиле две лица кои му нанеле и убодна рана со остар предмет. Полицијата презема мерки за расчистување на случајот.

Избодено момче во дворот на училиштето во Шутка

Избодено момче во дворот на училиштето во Шутка

Синоќа во 22.55 часот било пријавено дека К.М.(19) од Скопје во дворот на ОУ„26-ти Јули“ во населба Шуто Оризари-Скопје бил физички нападнат од две лица, кои му нанеле и убодна рана со остар предмет. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот.

Избодено момче во дворот на училиштето во Шутка

Избодено момче во дворот на училиштето во Шутка

Избодено момче во дворот на училиштето во Шутка На 14.04.2019 година во 22.55 часот било пријавено дека К.М.(19) од Скопје во дворот на ОУ„26-ти Јули“ во населба Шуто Оризари-Скопје бил физички нападнат од две лица, кои му нанеле и убодна рана со остар предмет. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот, информираат од МВР.

Избодено 19-годишно момче во Шутка

Избодено 19-годишно момче во Шутка

На 14.04.2019 година во 22.55 часот било пријавено дека К.М.(19) од Скопје во дворот на ОУ„26-ти Јули“ во населба Шуто Оризари-Скопје бил физички нападнат од две лица, кои му нанеле и убодна рана со остар предмет. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот, информираат од МВР.

Крвава пресметка во школски двор во Шутка

Крвава пресметка во школски двор во Шутка

Во 22.55 часот било пријавено дека 19-годишниот К.М. од Скопје во дворот на Основното училиште „26-ти Јули“ во населба .Шуто Оризари-Скопје бил физички нападнат од две лица, кои му нанеле и убодна рана со остар предмет. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот.