притисни ентер »

Новосаѓанка води борба против булингот подучувајќи ги децата на јазикот на жирафите
Новосаѓанка води борба против булингот подучувајќи ги децата на јазикот на жирафите

Новосаѓанка води борба против булингот подучувајќи ги децата на јазикот на жирафите

Таа е новинарка и директорка на здружението ДОР ЦЕНТАР за креативна едукација и уметност од Нови Сад. Со своето здружение им помага на семејствата и на локалната заедница, преку неформална едукација, издавање публикации, предавања и мултимедијални проекти да му застанат на пат на врсничкото насилство помеѓу децата, но и генерално, на насилството во

Новосаѓанка води борба против булингот подучувајќи ги децата на јазикот на жирафите

Новосаѓанка води борба против булингот подучувајќи ги децата на јазикот на жирафите

Таа е новинарка и директорка на здружението ДОР ЦЕНТАР за креативна едукација и уметност од Нови Сад. Со своето здружение им помага на семејствата и на локалната заедница, преку неформална едукација, издавање публикации, предавања и мултимедијални проекти да му застанат на пат на врсничкото насилство помеѓу децата, но и генерално, на насилството во

Марија Белиќ Бибин: Мојата борба е донкихотовска

Марија Белиќ Бибин: Мојата борба е донкихотовска

Таа е новинарка и директорка на здружението ДОР ЦЕНТАР за креативна едукација и уметност од Нови Сад. Со своето здружение им помага на семејствата и на локалната заедница, преку неформална едукација, издавање публикации, предавања и мултимедијални проекти да му застанат на пат на врсничкото насилство помеѓу децата, но и генерално, на насилството во