притисни ентер »

АЦА ЛУКАС: Кога жена ти ја советува љубовницата - натерај го да се разведе
АЦА ЛУКАС: Кога жена ти ја советува љубовницата - натерај го да се разведе

АЦА ЛУКАС: Кога жена ти ја советува љубовницата - натерај го да се разведе

Аца Лукас има нова девојка, а фотографиите од вљубениот пар со брзина на светлината се раширија во регионот. Поранешната сопруга на Лукас нема ништо против врската на нејзиниот се уште законски сопруг и младата русокоса Јована, напротив, нејзе ѝ се чини оваа врска како добра можност Лукас конечно да ги потпише документите за развод. Од вас дознавам

АЦА ЛУКАС: Кога жена ти ја советува љубовницата - натерај го да се разведе

АЦА ЛУКАС: Кога жена ти ја советува љубовницата - натерај го да се разведе

Аца Лукас има нова девојка, а фотографиите од вљубениот пар со брзина на светлината се раширија во регионот. Поранешната сопруга на Лукас нема ништо против врската на нејзиниот се уште законски сопруг и младата русокоса Јована, напротив, нејзе ѝ се чини оваа врска како добра можност Лукас конечно да ги потпише документите за развод. Од вас дознавам

Аца Лукас ја покажа новата девојка, а потоа се огласи неговата поранешна сопруга: „Убеди го да се разведе“

Аца Лукас ја покажа новата девојка, а потоа се огласи неговата поранешна сопруга: „Убеди го да се разведе“

Веста за новата девојка на Аца Лукас се прошири со огромна брзина. Да биде уште поинтересно, поранешната сопруга на фолкерот нема ништо против оваа врска, па дури и биле симпатични споредбите со неа. -Од медиумите дознав дека Аца имал нова девојка, но навистина не знам која е таа? Не ми е гајле со кого е тој во моментов, сето тоа е минато за мене!

Аца Лукас ја покажа новата девојка, а потоа се огласи неговата поранешна сопруга: „Убеди го да се разведе“!

Аца Лукас ја покажа новата девојка, а потоа се огласи неговата поранешна сопруга: „Убеди го да се разведе“!

Аца Лукас ја покажа новата девојка, а потоа се огласи неговата поранешна сопруга: „Убеди го да се разведе“! Веста за новата девојка на Аца Лукас се прошири со огромна брзина. Да биде уште поинтересно, поранешната сопруга на фолкерот нема ништо против оваа врска, па дури и биле симпатични споредбите со неа. -Од медиумите дознав дека Аца имал нова девојка,

Соња ѝ се обрати на девојката на Лукас: Натерај го да се разведе!

Соња ѝ се обрати на девојката на Лукас: Натерај го да се разведе!

Аца Лукас има нова девојка, а фотографиите од вљубениот пар со брзина на светлината се раширија во регионот. Поранешната сопруга на Лукас нема ништо против врската на нејзиниот се уште законски сопруг и младата русокоса Јована, напротив, нејзе ѝ се чини оваа врска како добра можност Лукас конечно да ги потпише документите за развод. Од вас дознавам

Се огласи бившата на Лукас: Соња вели дека после неа, секоја оди со Аца, а тој и возврати дека девојките ги менува како автомобили: старо за ново

Се огласи бившата на Лукас: Соња вели дека после неа, секоја оди со Аца, а тој и возврати дека девојките ги менува како автомобили: старо за ново

ИЗВОР Скопје24 | јули 12, 2019 Веста за новата девојка на Аца Лукас се прошири со молњевита брзина. Да биде уште поинтересно, поранешната сопруга на фолкерот нема ништо против оваа врска, па дури и биле симпатични споредбите со неа. „Од медиумите дознав дека Аца имал нова девојка, но навистина не знам која е таа? Не ми е гајле со кого е тој во моментов,

Се огласи бившата на Лукас: Соња вели дека после неа, секоја оди со Аца, а тој и возврати дека девојките ги менува како автомобили: старо за ново!

Се огласи бившата на Лукас: Соња вели дека после неа, секоја оди со Аца, а тој и возврати дека девојките ги менува како автомобили: старо за ново!

Веста за новата девојкана Аца Лукас се прошири со молњевита брзина. Да биде уште поинтересно, поранешната сопруга на фолкерот нема ништо против оваа врска, па дури и биле симпатични споредбите со неа. „Од медиумите дознав дека Аца имал нова девојка, но навистина не знам која е таа? Не ми е гајле со кого е тој во моментов, сето тоа е минато за мене

СЕ ОГЛАСИ БИВШATА НА АЦА ЛУКАС: Секоја девојка оди со него, не ми е гajле со кого е во моментов

СЕ ОГЛАСИ БИВШATА НА АЦА ЛУКАС: Секоја девојка оди со него, не ми е гajле со кого е во моментов

Веста за новата девојкана Аца Лукас се пpoшири со мoлњeвита брзина. Да биде уште поинтеpeсно, поранешната сопруга на фолкерот нема ништо пpoтив оваа врска, па дури и биле симпатични споредбите со неа. „Од медиумите дознав дека Аца имал нова девојка, но навистина нe знам која е таа? Не ми е гajле со кого е тој во моментов, сето тоа е минато за мене