притисни ентер »

Во Драч почнува големата воена вежба „Defender Europe 2021“
Во Драч почнува големата воена вежба „Defender Europe 2021“

Во Драч почнува големата воена вежба „Defender Europe 2021“

Во најголемиот албански пристанишен град, Драч денеска почнува големата воена вежба Defender Europe 2021″. За таа цел дислоцирани се војска, апарати и технологија најголеми по Втората светска војна. Со вежбата ќе раководи американската армија, а учествуваат припдници на 28 земји членки и партнери на НАТО. -Ќе биде демонстрирана подготвеноста во зеднички

Во Драч почнува големата воена вежба “Defender Europe 2021”

Во Драч почнува големата воена вежба “Defender Europe 2021”

Во најголемиот албански пристанишен град, Драч денеска почнува големата воена вежба Defender Europe 2021″. За таа цел дислоцирани се војска, апарати и технологија најголеми по Втората светска војна. Со вежбата ќе раководи американската армија, а учествуваат припдници на 28 земји членки и партнери на НАТО. -Ќе биде демонстрирана подготвеноста во зеднички

Во Драч почнува големата воена вежба „Defender Europe 2021“

Во Драч почнува големата воена вежба „Defender Europe 2021“

Во најголемиот албански пристанишен град, Драч денеска почнува големата воена вежба Defender Europe 2021″. За таа цел дислоцирани се војска, апарати и технологија најголеми по Втората светска војна. Со вежбата ќе раководи американската армија, а учествуваат припдници на 28 земји членки и партнери на НАТО. -Ќе биде демонстрирана подготвеноста во зеднички

НАТО во Албанија ја одржува најголемта воена вежба

НАТО во Албанија ја одржува најголемта воена вежба

Во најголемиот албански пристанишен град, Драч денеска почнува големата воена вежба Defender Europe 2021″. За таа цел дислоцирани се војска, апарати и технологија најголеми по Втората светска војна. Со вежбата ќе раководи американската армија, а учествуваат припдници на 28 земји членки и партнери на НАТО. -Ќе биде демонстрирана подготвеноста во зеднички

Во Драч почнува големата воена вежба “Defender Europe 2021”

Во Драч почнува големата воена вежба “Defender Europe 2021”

Во најголемиот албански пристанишен град, Драч денеска почнува големата воена вежба Defender Europe 2021″. За таа цел дислоцирани се војска, апарати и технологија најголеми по Втората светска војна. Со вежбата ќе раководи американската армија, а учествуваат припдници на 28 земји членки и партнери на НАТО. -Ќе биде демонстрирана подготвеноста во зеднички

Во Драч почнува големата воена вежба “Defender Europe 2021”

Во Драч почнува големата воена вежба “Defender Europe 2021”

Во најголемиот албански пристанишен град, Драч денеска почнува големата воена вежба Defender Europe 2021″. За таа цел дислоцирани се војска, апарати и технологија најголеми по Втората светска војна. Со вежбата ќе раководи американската армија, а учествуваат припдници на 28 земји членки и партнери на НАТО. -Ќе биде демонстрирана подготвеноста во зеднички

Во Драч почнува големата воена вежба „Defender Europe 2021″

Во Драч почнува големата воена вежба „Defender Europe 2021″

Со вежбата ќе раководи американската армија, а учествуваат припдници на 28 земји членки и партнери на НАТО. Во најголемиот албански пристанишен град, Драч денеска почнува големата воена вежба Defender Europe 2021″. За таа цел дислоцирани се војска, апарати и технологија најголеми по Втората светска војна. Со вежбата ќе раководи американската армија,

НАТО во Албанија ја одржува најголемта воена вежба

НАТО во Албанија ја одржува најголемта воена вежба

Во најголемиот албански пристанишен град, Драч денеска почнува големата воена вежба Defender Europe 2021″. За таа цел дислоцирани се војска, апарати и технологија најголеми по Втората светска војна. Со вежбата ќе раководи американската армија, а учествуваат припдници на 28 земји членки и партнери на НАТО. -Ќе биде демонстрирана подготвеноста во зеднички