притисни ентер »

НЛБ – најдобра банка во Македонија

НЛБ – најдобра банка во Македонија

На 11-ти Јули, 2018 година на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон, НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Македонија. Ова награда е уште една потврда за особениот успех во надминувањето на сите поставени предизвици на Банката, посветеноста на сите вработени, како и постигнатите извонредни финансиски резултати. Во своето

НЛБ Банка e најдобра банка во Македонија според Euromoney

НЛБ Банка e најдобра банка во Македонија според Euromoney

НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Македонија на свеченото доделување на Euromoney наградите вчера во Лондон. Од банката велат дека оваа награда е уште една потврда за особениот успех во надминувањето на сите поставени предизвици на Банката, посветеноста на сите вработени, како и постигнатите извонредни финансиски резултати. Во своето

НЛБ Банка - најдобра банка во Македонија според Euromoney

НЛБ Банка - најдобра банка во Македонија според Euromoney

Ова награда е уште една потврда за особениот успех во надминувањето на сите  поставени предизвици на Банката, посветеноста на сите вработени, како и постигнатите извонредни финансиски резултати. Во своето соопштение магазинот Euromoney објаснува зошто НЛБ Банка АД Скопје ја прогласи за најдобра банка во Македонија за 2017 година: „Натпреварувајќи се

НЛБ Банка – најдобра банка во Македонија според Euromoney

НЛБ Банка – најдобра банка во Македонија според Euromoney

На 11-ти Јули, 2018 година на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон, НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Македонија. Ова награда е уште една потврда за особениот успех во надминувањето на сите  поставени предизвици на Банката, посветеноста на сите вработени, како и постигнатите извонредни финансиски резултати. Во своето

НЛБ Банка – најдобра банка во Македонија според Euromoney

НЛБ Банка – најдобра банка во Македонија според Euromoney

На 11-ти Јули, 2018 година на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон, НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Македонија. Ова награда е уште една потврда за особениот успех во надминувањето на сите  поставени предизвици на Банката, посветеноста на сите вработени, како и постигнатите извонредни финансиски резултати. Во

НЛБ Банка - најдобра банка во Македонија според Euromoney

НЛБ Банка - најдобра банка во Македонија според Euromoney

На 11-ти Јули, 2018 година на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон, НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Македонија. Ова награда е уште една потврда за особениот успех во надминувањето на сите  поставени предизвици на Банката, посветеноста на сите вработени, како и постигнатите извонредни финансиски резултати. Во своето

НЛБ Банка - најдобра банка во Македонија според Euromoney

НЛБ Банка - најдобра банка во Македонија според Euromoney

На 11-ти Јули, 2018 година на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон, НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Македонија. Ова награда е уште една потврда за особениот успех во надминувањето на сите  поставени предизвици на Банката, посветеноста на сите вработени, како и постигнатите извонредни финансиски резултати. Во своето

НЛБ Банка – најдобра банка во Македонија според Euromoney

НЛБ Банка – најдобра банка во Македонија според Euromoney

На 11-ти Јули, 2018 година на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон, НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Македонија. Ова награда е уште една потврда за особениот успех во надминувањето на сите  поставени предизвици на Банката, посветеноста на сите вработени, како и постигнатите извонредни финансиски резултати. Во своето

НЛБ Банка – најдобра банка во Македонија според Euromoney

НЛБ Банка – најдобра банка во Македонија според Euromoney

НЛБ Банка АД Скопјеја е најдобра банка во Македонија според изборот на магазинот Euromoney. Наградataе свечено доделенa на 11 овој месец. Ова награда е уште една потврда за особениот успех во надминувањето на сите поставени предизвици на Банката, посветеноста на сите вработени, како и постигнатите извонредни финансиски резултати. – Натпреварувајќи

НЛБ Банка прогласена за најдобра банка во Македонија

НЛБ Банка прогласена за најдобра банка во Македонија

На 11-ти Јули, 2018 година на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон, НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Македонија. Ова награда е уште една потврда за особениот успех во надминувањето на сите поставени предизвици на Банката, посветеноста на сите вработени, како и постигнатите извонредни финансиски резултати. Во своето