притисни ентер »

Војдан тренира со МЗТ Скопје!
Војдан тренира со МЗТ Скопје!

Војдан тренира со МЗТ Скопје!

На две недели пред почетокот на новата клупска сезона, еден од најдобрите македонски кошаркари и долгогодишен репрезентативец е без клуб. Пред нешто повеќе од два месеца тој ја прекина соработката со Олденбург и оттогаш е слободен играч. Кога замина од овој клуб во изјава за basketball.mk рече дека ја напушта Германија што значи дека ќе бара предизвик