притисни ентер »

Ќе се снима биографска ТВ-серија за Одри Хепберн
Ќе се снима биографска ТВ-серија за Одри Хепберн

Ќе се снима биографска ТВ-серија за Одри Хепберн

Италијанската филмска компанија „Вајлдсајд“ најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на книгата „Одри, мојата мајка“, објавена пред три години од нејзиниот син, исто така актер, Лук Доти. Во книгата таа е прикажана во вистинско светло – поинаква од тоа каква ја

Биографска ТВ серија за Одри Хепберн

Биографска ТВ серија за Одри Хепберн

Италијанската филмска компанија Вајлдсајд најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на книгата „Одри, мојата мајка“, објавена пред три години од нејзиниот син, исто така актер, Лук Доти. Во книгата таа е прикажана во вистинско светло – поинакво од она како ја знаеме

Ќе се снима биографска ТВ серија за Одри Хепберн

Ќе се снима биографска ТВ серија за Одри Хепберн

Италијанската филмска компанија Вајлдсајд најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на книгата „Одри, мојата мајка“, објавена пред три години од нејзиниот син, исто така актер, Лук Доти. Во книгата таа е прикажана во вистинско светло – поинакво од она како ја знаеме

СПОРЕД КНИГАТА НА НЕЈЗИНИОТ СИН: Ќе се снима серија за животот на Одри Хепберн

СПОРЕД КНИГАТА НА НЕЈЗИНИОТ СИН: Ќе се снима серија за животот на Одри Хепберн

Во 2020 година, ќе започне снимањето на драмската биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн, а сценариото се базира на книгата „Одри, мојата мајка“, објавена пред три години од нејзиниот син, исто така актер, Лук Доти. Во книгата таа е прикажана во вистинско светло – поинакво од она како ја знаеме од големиот екран, а серијата ќе се фокусира

Биографска ТВ серија за Одри Хепберн

Биографска ТВ серија за Одри Хепберн

Италијанската филмска компанија Вајлдсајд најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на книгата „Одри, мојата мајка“, објавена пред три години од нејзиниот син, исто така актер, Лук Доти. Во книгата таа е прикажана во вистинско светло – поинакво од она како ја знаеме

Животот на Одри Хепберн преточен во ТВ серија: Снимањето почнува догодина

Животот на Одри Хепберн преточен во ТВ серија: Снимањето почнува догодина

Италијанската филмска компанија Вајлдсајд најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на книгата „Одри, мојата мајка“, објавена пред три години од нејзиниот син, исто така актер, Лук Доти. Во книгата таа е прикажана во вистинско светло – поинакво од она како ја знаеме

Ќе се снима ТВ серија за Одри Хепберн

Ќе се снима ТВ серија за Одри Хепберн

Италијанската филмска компанија Вајлдсајд најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на книгата „Одри, мојата мајка“, објавена пред три години од нејзиниот син, исто така актер, Лук Доти. Во книгата таа е прикажана во вистинско светло – поинакво од она како ја знаеме

Биографска серија за Одри Хепберн

Биографска серија за Одри Хепберн

Италијанската филмска компанија Вајлдсајд најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на книгата „Одри, мојата мајка“, објавена пред три години од нејзиниот син, исто така актер, Лук Доти. Во книгата таа е прикажана во вистинско светло – поинакво од она како ја знаеме

Биографска ТВ серија за Одри Хепберн

Биографска ТВ серија за Одри Хепберн

Италијанската филмска компанија Вајлдсајд најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на книгата „Одри, мојата мајка“, објавена пред три години од нејзиниот син, исто така актер, Лук Доти. Во книгата таа е прикажана во вистинско светло – поинакво од она како ја знаеме

Биографска ТВ серија за Одри Хепберн

Биографска ТВ серија за Одри Хепберн

Италијанската филмска компанија Вајлдсајд најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на книгата „Одри, мојата мајка“, објавена пред три години од нејзиниот син, исто така актер, Лук Доти. Во книгата таа е прикажана во вистинско светло – поинакво од она како ја знаеме