притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски да направи тест за дроги и да докаже дека не е зависник
ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски да направи тест за дроги и да докаже дека не е зависник

ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски да направи тест за дроги и да докаже дека не е зависник

Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако на руската мрежа „vk.com“ беше објавена аудио-снимка за која се тврди дека на неа се слуша гласот на Богоевски како нарачува кокаин. „Постојат отворени сомневања дека Богоевски конзумира наркотици и дека е можно неговите

ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски да направи тест за дроги и да докаже дека не е зависник

ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски да направи тест за дроги и да докаже дека не е зависник

Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако на руската мрежа „vk.com“ беше објавена аудио-снимка за која се тврди дека на неа се слуша гласот на Богоевски како нарачува кокаин. „Постојат отворени сомневања дека Богоевски конзумира наркотици и дека е можно неговите

ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски да направи тест за дроги и да докаже дека не е зависник

ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски да направи тест за дроги и да докаже дека не е зависник

Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако на руската мрежа „vk.com“ беше објавена аудио-снимка за која се тврди дека на неа се слуша гласот на Богоевски како нарачува кокаин. „Постојат отворени сомневања дека Богоевски конзумира наркотици и дека е можно неговите

Тестирајте ме за дрога, пријавив нелегално снимање Во такси, вели Пратеникот Павле Богоевски по објавената снимка

Тестирајте ме за дрога, пријавив нелегално снимање Во такси, вели Пратеникот Павле Богоевски по објавената снимка

Пратеникот Павле Богоевски вели дека неговиот разговор објавен вчера на руската социјална мрежа „Вконтакте“ е нелегално снимен од таксист пред неколку месеци и е изваден од контекст. Тој ја потврди автентичноста на разговорот, но вели дека не станува збор за нарачка на кокаин, како што е објавено на „Вконтакте“, туку дека договора набавка на масло

ГО ПРИЈАВИЛ ТАКСТИСТОТ НА КОЈ НЕ СЕ СЕЌАВА: Павле и понатаму тврди дека МЕЊАЛ УЉЕ ВО ТАКСИ

ГО ПРИЈАВИЛ ТАКСТИСТОТ НА КОЈ НЕ СЕ СЕЌАВА: Павле и понатаму тврди дека МЕЊАЛ УЉЕ ВО ТАКСИ

Попладнево, пратеникот Павле Богоевски излезе од полициската станица Центар, се пријави самиот себеси но и непознат сторител, објави телевизија Телма . Во одделот за борба со недозволена трговија и шверц се пријави сам себе бидејќи авторот на постот на руската социјална мрежа ВК тврди дека пратеникот по телефон нарачувал да купи кокаин. Богоевски тврди

ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави

ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави

Павле Богоевски треба да излезе и да каже дали е зависник од дрога или не е. Единствен начин да докаже спротивното е своеволно да направи тест за дроги и да ја увери јавноста дека е вистина тоа што го збори. Доколку Богоевски одбие или не го направи тестот за дроги истото ќе биде јасен показател дека е зависник од дрога. Неговиот одговор дека барал

Богоевски во полиција пријави недозволено снимање и сам себе за масло од канабис

Богоевски во полиција пријави недозволено снимање и сам себе за масло од канабис

Пратеникот Павле Богоевски попладнево самиот се пријавил во полициската станица Центар за маслото канабис, но поднел пријава и за непознат сторител, јавува Телма . Тој во одделот за борба со недозволена трговија и шверц се пријави самиот, бидејќи авторот на постот на руската социјална мрежа ВК тврди дека пратеникот по телефон нарачувал да купи кокаин

ГО ПРИЈАВИЛ ТАКСТИСТОТ НА КОЈ НЕ СЕ СЕЌАВА: Павле и понатаму тврди дека МЕЊАЛ УЉЕ ВО ТАКСИ

ГО ПРИЈАВИЛ ТАКСТИСТОТ НА КОЈ НЕ СЕ СЕЌАВА: Павле и понатаму тврди дека МЕЊАЛ УЉЕ ВО ТАКСИ

Попладнево, пратеникот Павле Богоевски излезе од полициската станица Центар, се пријави самиот себеси но и непознат сторител, објави телевизија Телма . Во одделот за борба со недозволена трговија и шверц се пријави сам себе бидејќи авторот на постот на руската социјална мрежа ВК тврди дека пратеникот по телефон нарачувал да купи кокаин. Богоевски тврди

ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски да направи тест за дроги и да докаже дека не е зависник

ВМРО-ДПМНЕ: Павле Богоевски да направи тест за дроги и да докаже дека не е зависник

Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако на руската мрежа „vk.com“ беше објавена аудио-снимка за која се тврди дека на неа се слуша гласот на Богоевски како нарачува кокаин. „Постојат отворени сомневања дека Богоевски конзумира наркотици и дека е можно неговите

ВМРО-ДПМНЕ: Признанието на Богоевски е како крадец да се брани дека не украл пари

ВМРО-ДПМНЕ: Признанието на Богоевски е како крадец да се брани дека не украл пари

Oд ВМРО-ДПМНЕ велат дека пратеникот Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави. Според нив, постојат отворени сомневања дека Богоевски конзумира наркотици и дека е можно неговите изјави, настапи и одлуки да биле под дејство на опијати. „Павле Богоевски треба да излезе и да каже дали е зависник